Филтри

Категории

4 начина да кажете повече от "Обичам те"

Дата: 08 Сеп 2016

Разбира се, истината трябва да бъде някъде по средата и не е добре да пренебрегваме силата на думите, защото те са най-прекият израз на нашите чувства и мисли. Всъщност, съществуват много начини да кажем на някого, че го обичаме, че означава много за нас и че го желаем до себе си, освен с "обичам те“. Използвайки други изрази можем да кажем дори много повече от това и можем да подчертаем много по-важни неща.

 

Забравям за миналото ти

 

Миналото, макар и останало зад гърба ни, винаги играе много важна роля в една връзка. Звучи глупаво и на моменти дори може да бъде нелепо, но това са фактите. Хубаво е да сме информирани за миналото на човека, с когото сме решили да бъдем и се налага да му простим някои грешки, или неща, които не ни харесват, за да можем да градим бъдеще заедно.

 

Успехът ти е щастие за мен

 

Много са малко хората, които са склонни да се радват на чуждия успех и затова те са много ценни. Когато искате да покажете на някого, че го обичате и че му съчувствате, един от най-добрите начини е да споделяте успехите му и да ги превръщате в общи щастливи моменти.

 

Оценявам това, което правиш

 

Не е ли прекрасно да чуете от любимия човек, че ви оценява? Това означава, че той ви уважава и ви иска в живота си като приятел и партньор и то за дълго.

 

Благодаря ти

 

Когато обичаме някого сме склонни да правим мили неща, без да очакваме нищо в замяна. Просто обръщаме внимание от какво има нужда любимият ни човек и правим всичко възможно да му го осигурим, без да си даваме сметка колко много сме направили за него и без да търсим благодарност. Затова трябва да бъдем внимателни и да не подминаваме с пренебрежение милите жестове и да благодарим за тях на половинката си.

 

 

източник woman.bg

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

Промоции

Baby Nose Vacuum електрически аспиратор за нос

Baby Nose Vacuum електрически аспиратор за нос LANAFORM

-10%
Цена: 89.10лв.
Каталожна цена: 99.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 89.10лв.
Каталожна цена: 99.00лв.
Отстъпка: 9.90лв. (10.00%)
Апарат за измерване на кръвно налягане Omron MIT 3

Апарат за измерване на кръвно налягане Omron MIT 3

-15%
Цена: 99.45лв.
Каталожна цена: 117.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 99.45лв.
Каталожна цена: 117.00лв.
Отстъпка: 17.55лв. (15.00%)
Инхалатор CompAIR  BASIC  NE-C803

Инхалатор CompAIR BASIC NE-C803

-15%
Цена: 69.70лв.
Каталожна цена: 82.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 69.70лв.
Каталожна цена: 82.00лв.
Отстъпка: 12.30лв. (15.00%)
Върни До Горе