Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Разлики между обикновения и страхотния секс-част 1

Ето кои са факторите, с които страхотният секс превъзхожда обикновения:

 

 1.Химията

 

Най-важното условие за наистина разтърсващ секс е силната химия между двама души. Сексът без емоция и без фатално привличане е като яденето – правим го, за да се заситим, но не влагаме нищо повече, съответно не е кой знае какво преживяване, просто ни е приятно.

 

2.Липсата на неудобство

 

Сексът може да бъде смущаващ, но това зависи единствено от вас. Дали ще се чувствате неудобно, или не си е изцяло ваш избор. Ако сте притеснителни, половият акт е нещо като минно поле за вас и опасността от "излагане“ дебне постоянно. Истината е, че едва ли можете да отблъснете с нещо човека, който е преценил, че иска да спи с вас, тоест той усеща привличане и не е толкова лесно да го отвратите.

 

 3.Загрижеността за другия

 

Загрижеността или липсата на такава по време на секс се усеща много бързо, още в първата минута. Винаги когато усетим известен непукизъм от страна на партньора си настроението ни спада драстично и сексът от страхотно преживяване, се превръща в обикновено задоволяване. За да се получи магията трябва и двамата да сте достатъчно ентусиазирани и привлечени един от друг до такава степен, че да искате първо да доставите удоволствие на другия и след това на себе си.

 

източник womanbg

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари