Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Не мога да спра да изневерявам

 Човек никога не предполага , че в един момент може да изневери на лююбимия си човек или да си помисли дори.
Но в живота никога човек не предполага какво може да му се случи в един момент.

 Ето я историята за случилото се:  
Имам два провалени брака в живота си и по времето на двата съм изневерявала често. Това е не е повод за гордост, но изпитвам срам. Не съм го предвиждала , просто така се стекоха нещата.
 Това се случваше , когато срещнех мъж, който наистина знае как да ме спечели. Така е когато по  време на браковете ми усещах липса на секс, чуствах физическо и психическо незадовлство. Така и се случиха моите изневери.


 За първи път влязоп в лоното на брака , когато бях на 23 години. Млада и неподготвена за семейният живот, но с нужда да се омъжа и без това моите приятелеки вече започнаха да се задомяват. Мъжът ми беше най-добрият ми приятел , което и беше грешката. Незнаех , че любовта не е да си изкараш добре с някого , към кого имаш трайно сексуално увлечение , а нещо по-специално. 
 Когато се влюбих в друг мъж , се случи и първата ми изневяра. Не предполагах какво представлява брака и в един момен просто исках да го прекратя. Това се случи още на първата ни годишнина. След това се поисках развод. Човекът до мен не беше направил нищо нередно, но усещах , че нещата не се случват така както исках, не изпитвах никакви сексулани намерения към него.
 Когато срещнах подходящия човек за мен първо ме изчака да се разведем , после си легнах ме заедно.  След три години се ожених ме , но вече връзката ни беше започнала.
Десет години по-късно, отново съм сама. Изневерявах и през втория си брак.
Нещата не вървяха добре често се разделях ме. Повреме на брака ми с него имах други връзки , връщах се при него , като ни беше хубаво , но както се казва нищо не излезе и от този брак.
Той искаше да правим секс от време на време, а аз два пъти в седмицата. Имах ме сериозни разминавания. Водих ме постоянни разговори за това, но накрая нищо не се променяше. Всичко продължава както преди. В един момен се примерих и започна да търся секс извън брачнито легло.
 Много пъти съм се регистрирала в сайтове за запознанства, но така и никой не ми харесваше. Не мога просто така да си легна със случаен човек, ако той не ме привлича. Освен това държа на здравата връзка, тогава сексът е прекрасен. Просто сега, имайки повече опит, вече знам, че ако през главата ми мине мисълта да изневеря на половинката си, по-добре да се разделим, изневярата не е решение.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари