Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Секс без грешки

 

Грешките не могат да бъдат избегнати и са част от обучението наречено „реален живот”.

Някои можеш да си спестиш , при това заедно с излишните странични ефекти на емоционално ниво. Ето ви няколко секс – капана , които да избягваш .....

 

Бившите ти трофеи

 

Да, когато става дума за бившите ти трофеи в Залата на славата, по-добре си мисли наум ,отколкото на глас. Колкото и да харесваш  един мъж, не разказвай такава информация. Тя несъмнено ще  доведе  до вълна от ревност, спекулации и дори осъдително мрънкане, които едва ли ще подобрят връзката ти. Освен това не е добра идея да питаш и  партньора си за същото - ясно е, че на определена възраст и двамата имате минало.

 

Не разчитай той да те предпазва

 

Не се осланяй на думите ти „Голямо момче съм, ще те пазя” – това не е негова отговорност.

За съжаление силния пол бяга от презервативите. Те искат ти да пиеш 2 кутии хапчета, да използва гел , но не и да си сложат гумичка върху себе си. Смятат , че способността им за самоконтрол по време на секс е вродена.

Но всъщност достигната кулминация може да бъде неуправляема, ако сте употребили алкохол и стимуланти преди това. За това все внимава липсата на презерватив  води не само до бременност , но и да заразяване с болести.

 

Не признавай


 

Не говорим за изневяра, а за любов ти  към  вибратора.  Нали знаеш , че мъжете са фенове на технологичните приспособления . Ако партньорът ти иска да добавите и някаква играчка в акта, това е друга история вече. Въпрос на вкус дали ти допада идеята.

 

Затваряй си устата

 

 Не ни разбирай погрешно - мръсните думички са секси. Но ако ще разправяш какво е харесвал предишния ти мъж в леглото, по-добре не си отваряй устата. Представителите на силния пол обичат да се състезават, но не обичат неравностойни надпревари. Изпуснеш ли детайли за предишния си любовник, това ще накара настоящия постоянно да се чуди дали е достатъчно добър, всичко наред ли му е и т.н. А това 100% не значи добър секс, нито пък добра връзка.

 

източник woman.bg

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари