Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Каква си в любовта?

 

Какъв тип си?

 

Романтична натура – винаги се чустваш влюбена. Често се влюбваш  от пръв поглед  и това е разочароващо за теб, тъй като хората се променят. Ако искаш да  има тръпка в отношенията , бъди оригинална и авантюристична натура. Прави малки изненади, организирай пътувания, романтични срещи , изненади. Не насилвай нещата и ако не ви е писано, не се отчайвай.

 

Взискателна –  имаш високи критерии , на които държиш. Влияеш на партньора си , за да се промени по твоите критерии.  А не е ли по-добре да намалиш изискванията и да се отдадеш на живота и това което ти си е паднало. Да правиш компромиси е ключ за всяка щастлива връзка, дори и да не си го признаваш. Не изпускай подходящия човек, само защото искаш всичко да става както ти искаш, имай предвид , че ще съжаляваш.

 

Обсебваща – ето това е да си постоянно с партньора , направо да го задушаваш с присъствието си, съобщения , обаждания. Постоянно да мислиш за него и да се притесняваш за отношенията ви. Оставете партньора си да диша. Ако не се справяте сами , потърсите помощ, тъй като това може да признак за друга причина  за твоите колебания.

 

Даваща-  когато в едни отношения даваш повече , отколкото получаваш. В един момент може да е окаже , че е еднопосочна и правиш усилиа за човек, който не е влюбен вече в теб. Но понякога не се забелязва, защото се стараеш за двама и посрещаш нуждите на партньора си в замяна на нищо. Всеки трябва да има свой живот , това включва свои приятели и хобита. Да помислиш първо за себе си преди другите.

 

Закачлива – обичаш любовната игра. Не си против дългите връзки, но никога не спираш да търсиш и да се отглеждаш. Но ако искаш да си постоянно с твоя човек, трябва да се спреш и да избягваш аферите. Вместо да търсиш забавление извън връзката си, просто прави нови неща – запиши се на танци, спорт и др.

 

Приятелка –  когато любовта е  до теб през цялото време. Мислите си че сте приятели , но всъщност се оказва , че прекарвате времето си постоянно. Оказва се вече не сте само приятели. Такива връзки са спокойни и щастливи. Не подценявайте страст, която е важна, не само платоничните чувства.Организирайте си романтични преживявания с повод и без повод. Някоя и друга изненадваща страстна целувка също няма да навреди.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари