Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Мъжките черти, които всяка жена трябва да знае

Да, те също изпитват такива чувства не са направени от  желязо. И те са хора с чувства.

Добре е да знаете, че отхвърляйки предложението на един мъж, който е влюбен във вас, му нанасяте болезнен удар върху  егото му. Един мъж може просто да харесва да бъде във вашата компания. Това не означава, че иска да дъбе с теб заедно. Не пребързвайте да си падате по него, за да не останете разочаровани и измамени. Първо се убедете, че той наистина не е просто играч.

След това се отдайте оптимално на чувствата си. Желанието му за секс не е знак за любов. Едва, когато един мъж остави зад гърба си известен брой връзки, той уляга и е готов да се посвети на сериозна връзка. Затова, винаги имайте едно наум. Ако мъжът е привлечен от вас чисто физически, бъдете предпазливи.

 Мъжете изразяват чувствата си чрез действия, а не с думи . Докато жените се изразяват емоционално, мъжете залагат на действието. Запомнете – за мъжете думите нямат особено голямо значение. Те могат да говорят, но поведението им говори повече за чувствата им.

Ако искате да разберете той ви обича, наблюдавайте го отблизо. Това правило няма изключение! И мъжете обичат романтиката... по свой начин, естествено!  Да, не всички от тях са романтици, каквито ни се иска да бъдат, но има и такива. Интересното е, че мъжете изразяват романтичните си чувства по своеобразен начин, влагайки повече практичност и мисъл при изразяването им.

Вместо цветя, той ще предпочете да купи филтри за кафе-машината или да ви изненада с роклята, която ви е впечатлила вчера от витрината. 

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари