Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

4 съвета, които ще подобрят сексуалния ви живот

Ако ви е скучно и си мислите , че сексуалният ви живот се нуждае от освежаване, последвайте следните няколко техники за неговото подобряване:

 

 Заобичайте себе си

 

Факт е, че доброто самочувствие ни освобождава от ниска самооценка и негативни самовъзприятия, насочени към тялото ни. За да си помогнем в това отношение разбира се, няма да е излишно да положим и мъничко усилия. Физически упражнения и правилна храна са добра идея, с които по-лесно ще ни помогне да заобичаме себе си. Може да се каже и следното правило: “Никой не може да те обича, докато ти самият не обикнеш себе си”. А когато това е факт, сексуалният ви живот ще се разгори така, както ниго досега.

 

Споделяйте фантазиите си

 

Споделяйте с партньора си,  изразявайте с него и най-смелите си фантазии. Сексуалният ви живот безспорно ще се възроди, ако се опитате да внесете в него малко повече пикантност и въображение. Бъдете отворени и честни за това, което не ви допада и онова, което бихте искали да експериментирате в леглото.

 

Секси бельо

 

 Поддържайте любовната искра, доверявайки се на онези малки женски хитрости, пред които никой мъж не би устоял. Купете си нов секси червен или черен сутиен и съблазнителни жартиери. Направете му стриптийз, разрошете косата си и вкарайте повече страст и еротика във взаимоотношенията си. Може да експериментирате. Превърнете се в съблазнителка, която знае какво иска и как да го постигне.

 

Съблазнявайте го

 

Не бързайте по време на сексуалната игра. Поговорката "Бързата работа, срам за майстора" важи с особена сила, когато говорим за секс. Не превръщайте интимната наслада в задължение или работа. Ако допуснете това, рискувате огънат на интимния ви живота бързо да угасне. Тя трябва да създава удоволствие на вас, и на любимия ви. Отпуснете се, не мислете за нищо странично, наслаждавайте се оптимално с всичките си сетива на съприкосновените ви един с друг. Колкото по-дълга, бавна и нежна е прелюдията към любовната игра, толкова по-голямо е удоволствието, което взаимно ще изпитате впоследствие.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари