Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Уредите, които се борят със сухия въздух във вашата стая?

По време на отоплителния зимен и горещ летен сезон, когато работят уреди, въздухът в жилището става твърде сух. Освен, че поражда неприятно усещане у нас – възрастните, ефектът е особено вреден за бебета и малки деца. Сухият и топъл над 21°C въздух уврежда лигавицата и изнежва децата, в резултат на което те често боледуват.

Относителната влажност във въздуха в проценти, като се препоръчва тя да бъде в границите 40-60%. Ако установите, че нивото на влажност е под долната препоръчителна граница (40%), трябва да вземете мерки.

Вие можете да се избавите от всички тези проблеми със сухия и замърсен въздух с овлажнителите на въздуха на марката LANAFORM. Като вие не само регулирате нивото на влажност, но и пречиствате въздуха вкъщи. Има голямо разнообразие от модели , съчетание между дизайн и функционалност.

За да изберете подходящия овлажнител LANAFORM ви предлага следните модели с различни характеристики , за помещението, в която желаете да ги поставите , различен дизайн. Някои  от тях са с вграден влагомер, в  комбинация с йонизатор, но всички използват ултразвуковата технология.

Ултразвуковите овлажнители не загряват водата,те  я изпаряват  под формата на финна мъгла. Предимство е и ниското ниво на шум , което ги прави подходящи за използване в спални помещения.

Някои модели овлажнители са комбинирани с йонизираща функция, която насища въздуха в помещението с отрицателни йони (аеройони). Обикновено двете функции йонизиране и овлажняване могат да работят независимо една от друга. Доказано е, че за здравословното ни съществуване е необходимо концентрацията на положителни и отрицателни йони във въздуха да бъде в съотношението 1:2.

Не можете да сложите цена на доброто здраве... така, че не чакайте повече за да направите въздуха у дома здравословен!

 

 

 

 

ZAPHYR
Овлажнител за въздух със студена пара и сензорно управление.

Капацитет: 4,5л., площ до 25 кв.м, автономен режми до 17 ч.

 

NEW VAPOLUX
Овлажнител за въздуха с йонизатор, с вграден влагомер и дистанционно.

Капацитет: 4,5л., площ до 65 кв.м, автономен режим до 11 ч. 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари