Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Ако той ви говори така, бягайте от него

  Когато вашата половинка започне да проявява негативно отношение към, а това ви натъжава, карайки ви да се замисляте все по-често за бъдещето на връзката ви. Въпреки това вие все още се чудите и  продължавате да търпите необяснимото му и странно поведение. Време е да обърнете внимание на неговото държание, думи и привички, които досега не сте забелязвали или не сте искали да забележите. И ако те не ви харесат – да теглите чертата и да бягате далеч от него:

 

 

1. Трябва да отслабнеш

Казва ви, че сте напълняла или дебела. Дори и забележката да е поднесена под формата на нелепа шега, не се ядосвайте. В края на краищата тялото си е ваше и решението да се лишите от някой и друг килограм е въпрос на личен избор, а не негова работа. Черна точка за него.

 

2. Остави ме намира

Когато този израз започне да се повтаря твърде често, той ви игнорира и не му е до вас. Когато сте заедно, лесно се разсейва, трудно намирате общи теми на разговор, вниманието му е погълнато от странични неща. В такива случаи не се превръщайте в палячо, за да привлечете вниманието му. Просто си направете сами извода.

 

3. О, така ли ти казах? Бях забравил

Той казва едно, а прави друго. И това започва да се случва твърде често. Сигурен знак, че е прекалено разсеян и незаинтересован от общата тема. Е, той губи.

 

4. Стига си ме занимавала

Ако ви повиши тон, когато е пийнал и впоследствие се оправдава с чашката – това не е извинение. Замислете се сериозно. Не е нормално един влюбен мъж непрекъснато да се тросва и сърди на любимата жена, нали.

 

5. Ти пък какво разбираш

Не зачита мнението ви. Подлага на честа критика почти всяко ваше становище или поведение. Знак, че до вас стои човек, който не уважава мислите и чувствата на жената, която го обича. Нелепо, нали.

 

6. Ще говорим за това друг път

Отказва каквито и да било по-сериозни теми. Ако партньорът ви избягва темите за общо бъдеще и ги счита за обвързващи, страхува се от съвместен живот, брак и деца, това е явен сигнал, че няма сериозни намерения към вас. Горното се отнася, както се досещате, за несемейните двойки.

 

7. Следващия път ще изпълня обещанието си

Не изпълнява обещанията си и нарушава дадената дума. Това поведение заслужава снемане на доверието, не мислите ли.

 

8. Бях с друга, но не мисля, че трябва да ми се сърдиш

Ако ви е изневерил и се оправдае с нетрезвото си състояние, това в никакъв случай не е извинение. Голяма черна точка! И то не заради самото деяние, а заради неадекватното му оправдание.

Ако всички тези точки са налице, може да се случат понякога , когато човек е ядосан, но ако се регулярни трябва сериозно да се замислите за по нататъшните отношения с вашия човек. И все пак, когато се сблъсквате с подобни ситуации в отношенията с партньора си, не забравяйте да хвърляте по един критичен поглед и към себе си – дали пък част от вината не е ваша?

 

източник: woman.bg

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари