Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Петте най-секси мъжки професии

Всички сме чували за мита „мъж с униформа“, но само професиите, изискващи униформа ли разпалват женските фантазии? Оказва се, че в топ 5 на най-секси професиите попадат и други – вижте кои са те.

 

Полицай

 

Човекът, който въдворява ред и наказва лошите няма как да не e сексапилен. Той предизвиква респект, а когато сложи онези авиаторски очила, няма да как не се почувствате като в американски филм, в който ви се иска накрая вие и главният герой да имате романтична афера в стил "и заживели щастливо до края на дните си".

 

Дървар

 

Лъмбър стилът на завръщането към истинските мъжки отговорности определено е секси. Дърварят изработва всичко със собствените си ръце - той е силен и независим. Но, както казват разбирачите - ако изглеждате така, но не можете да смените гума, да отсечете дърво или да накладете огън - по-добре се обръснете.

 

Музикант

Артистичната му страна определено ще ви грабне, той ще пише песни за вас и това ще разтопи сърцето ви. Ако е китарист, получава и бонус точки, тъй като явно умее да борави добре с пръстите си.

 

Пожарникар

 

Готов е да влезе и в пламъците заради вас, смел е и не се страхува да поема рискове. Със сигурност и в секса би бил иновативен и не би се страхувал да експериментира. Тук факторът "герой" играе много голяма роля, като пожарникарят винаги е добро момче, за разлика от полицая, който може да бъде и "лошото ченге".

 

Лекар

Според проучване, най-сексапилните лекари са педиатрите и хирурзите. Педиатрите - заради това, че се занимават с деца и това автоматично извиква майчинския ни инстинкт, а хирурзите - защото буквално, във всяка секунда, държат огромна отговорност в себе си. Той може да е интровертен тип, но винаги ще е готов да си притече на помощ и ще се чувствате сигурни.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари