Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Как да тренираме преди лятната почивка?

 Всеки се нуждае от почивка. Лесно можете да пропуснете тренировките за една седмица, но това едва ли ще Ви приближи до така желаната физика.

Малко „претрениране“  точно преди да отидете на почивка би свършило страхотна работа. Тренирайте шест-седем последователни дни  без почивка, преди да съберете багажа. След цялото това унищожение на мускулите, тялото Ви ще крещи за почивка. Използвайте ваканцията, за да му дадете така желаното спокойствие. Не докосвайте тежести,  докато сте на почивка, оставете мускулите да се възстановят напълно.

Да, дори и най-запалените спортисти имат нужда от малко почивка.

След седмица усилени тренировки и седмица почивка, тялото ще е напълно готово да се върнете в залата. Няма да чувствате, че сте били на почивка цяла седмица. Ще бъдете силни, както преди, дори повече.

Използването на една седмица за почивка от „претренирането“ не означава, че трябва да се нахвърлите на всяка храна, която видите! Поддържайте Вашата диета със сравнително „чисто„ хранане, така че да не се върнете закръглени, с помощта на захарта, солта и алкохолните коктейли.

Ако имате планирана почивка и не знаете как да тренирате преди това, пробвайте тази изпитана техника. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари