Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Упражнения за красиво и оформено дупе

Предполагам,че повечето от жените винаги са се чудили дали има някакви начини ,чрез които да стегнат и оформят дупето си?Има разбира се и в тази статия ще се опитам да Ви разкрия част от тях. Ще Ви запознаем с подходящите упражнения, с които може да направите това. Хубавото  в случая е ,че дори някога да нямате възможност да посетите залата,можете да ги изпълнявате у дома. Разбира се освен правилните упражнения трябва да сте наясно,че нещата не се случват за една нощ. Иска се голяма дисциплина и самоконтрол! И така нека да преминем и към упражненията:

1.Клекове
Според мен това е най-важното от всички упражнения и без неговото изпълнение няма как да постигнете желаната форма на своето дупе.Клековете пряко напряган седалищните мускули (глутеус) и по този начин допринасят за тяхното развитие. Клекът е упражнение, което коства доста енергия и Ви съветваме да го поставите в началото на тренировката Ви, непосредствено след загрявката. Важно е да знаете,че клековете се изпълняват по няколко начина и ако желаем да натоварим точно седалищните мускули коленете не трябва да преминават пред пръстите, като центъра на тежестта е в задната част на стъпалата. Също така Ви съветваме клекът да е пълен – тазът подминава коленете,по този начин седалищните мускули се включват възможно най-активно.

2.Сумо Клек
Също едно перфектно упражнение за постигане на желаната форма на дупето.Отново натоварва големите седалищни мускули (глутеус).Може да се изпълнява както с дъмбел и пудовка,така и с някаква тежест в домашни условия.Важно е упражнението да се изпълнява правилно – погледът да е насочен нагоре;краката да са в широк стоеж,като пръстите сочат навън;гърба да е изправен.

3.Глутеус ритник
Упражнението е подходящо за оформяне на дупето и присъства в повечето тренировки за изгаряне на мазнини.Препоръчвам ви да го поставите в края на вашата тренировка ,когато искате да „изцадите” мускулите.Упражнението отново може да се изпълнява и у дома и е сравнително лесно за изпълнение.Именно затова Ви съветвам да го оставите за края на тренировката Ви,когато мускулите вече са предизтощени.

4.Ножица
Ножицата също е упражнение,което Ви съветвам да изпълнявате в края на тренировката с цел оформяне на седалището.Отново е сравнително лесно за изпълнение и може да се изпълнява навсякъде.Основните мускулни групи ,които натоварваме при ножицата са задното бедро и глутеусите.Упражнението е много подходящо за високо интензивни тренировки с цел изгаряне на мазнини.

Има и още множество упражнения за седалищните мускули,но смятам ,че изпълнението на тези са абсолютно достатъчни за изграждането и поддържането на едно красиво и стегнато дупе.Естествено имайте предвид,че без подходящ хранителен режим нещата е почти невъзможно да се случат,каквито и упражнения да  изпълнявате.

Успех !

 

източникhealthstore

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари