Филтри

Категории

5 изненадващи факта за щастливите двойки

Дата: 03 Авг 2016

Американското списание Womesnshealthmag.com се обръща към онези факти за щастливите, двойки, които науката предлага.

Ето пет наистина изнедващи (или не толкова) начина да си гарантирате успешна връзка:

Те залагат на честотата

Професори от Университета в Колорадо са категорични, че двойките, които правят повече секс са много по-щастливи. Забележете статистиката: дори ако го правите по 4-5 пъти в месеца, това е достатъчно!

Те имат същите навици, свързани с пиенето и цигарите

Двойки, в които единият партньор пие много по-малко от другия е по-вероятно да скъсат, отколкото такива, които споделят един и същ порок.

Те са приятели

Разбира се, че сте чували вече изтърканата фраза, че най-добрите връзки се създават между приятели. Без значение дали вярвате на това или не, се оказва, че ако имате приятелство, е по-вероятно да получите и страст, и любов и онази интимност, за която копнеете от известно време.

Те спят добре заедно

Изследване на университета в Аризона показва, че жените, които спят добре, са много по-щастливи във връзката си. Освен това, научите ли се да спите уютно и приятно в едно легло, е по-вероятно да имате нещо стойностно помежду ви.

Те нямат деца

Разбира се, че е хубаво да имате деца и да оставите нещо зад гърба си, но истината е, че двама човека, които имат само себе си е много по-вероятно да бъдат щастливи. 

източник womanbg

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе