Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Стани секс-богиня

Не подценявайте ролята на секса и използвайте ефективни методи за повишаване на вашата сексуална привлекателност. Обичайте и приемайте тялото си, бъдете по-уверени в леглото и ще станете истинска секс-богиня

 

1. Постоянно си повтаряйте, че сте най-сексапилната и привлекателна жена, че имате най-красивото тяло и най-хубавия глас. Постарайте се да заобичате себе си, без да обръщате внимание на недостатъците си. Не забравяйте, че идеалната фигура е временно явление – параметрите й могат да се променят в зависимост от модните течения. Освен това хората имат различия във вкусовете. Така че не се опитвайте да се впишете в определени рамки. Изберете си онзи образ, който допада най-много на самите вас.

 

2. Започнете да правите упражнения за изграждане на сексуалната ви привлекателност. Например изберете си героиня от книга или филм, която за вас е еталон за красота и сексапил. Всеки ден упражнявайте пред огледалото нейните пози, мимики и изражения на лицето. Съблечете се и се огледайте критично. Отбележете кои части от тялото ви са най-привлекателни и кои изискват корекции.

 

3. Отърсете се от свенливостта, бъдете уверени в себе си. Говорете по-често за секс с партньора си и си разказвайте един на друг еротичните си фантазии, правете повече експерименти в леглото. Според психолозите екстравертите имат по-богат сексуален живот, тъй като умеят да изграждат правилно взаимоотношенията си с партньора и не се страхуват да демонстрират желанията си.

 

4. Обличайте се секси. Според специалистите най-възбуждащият за мъжете цвят е червеният – той събужда у мъжа инстинктите му на ловец. Демонстрирайте постоянно най-привлекателните части от тялото си – носете дрехи с дълбоко деколте, ако имате хубави гърди, или пък къси поли, ако имате стройни крака. Ако пък имате някакви недостатъци, научете се да ги криете умело. Ползвайте парфюми с афродизиак – те непременно ще възбудят мъжа и ще ви накара да изглеждате в очите му като истинска богиня на красотата и сексапила.

 

източникwomanbg

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари