Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Какво съсипва сексуалния живот

Техниката

На пръв поглед изглежда безумно, но се оказва, че нарушенията в сексуалния живот са причинени от наличието на електроника като лаптопи, настолни компютри, смартфони, таблети, телевизори. В ежедневието са забавни и полезни, но реалния живот много ни разсейват и отвличат вниманието ни от половинката ни и нещата, които можем да правим заедно. Проучванията също потвърждават, че модерните технологии възпрепятстват секс изживяванията.

Умората

Това е логично, разбира се, но често не се замисляме колко важен фактор е това. Всеки поема повече отговорности, които отнемат от времето му за почивка и сън. Всекидневните ангажименти са важни, но имаме нужда и от разтоварване. Много подценяваме значението на съня за доброто функциониране на телата ни. Много е важно дори и за мозъка. Това оказва своя ефект, при това сериозен.

Стресът и напрежението

Стресът е изключително силен фактор в днешното ежедневие, но той може да навреди сериозно и на личния ни живот. Често сме стресирани от неща, които нямат връзка с партньора и нашите отношения с него, но да се отразят и върху сексуалните ви изяви. Трябва да откриете вашия начин да релаксирате и наистина да изпразните ума си от тревоги и неприятности. Това ще окаже добър ефект върху интимните ви отношения, но ще се отрази и на цялостното ви физическо състояние.

Лягате си по различно време

Дори да живеете заедно с партньора си, ако си лягате по различни време, това се отразява на сексуалния ви живот. Двойките, които си лягат заедно по едно и също, казват учените, имат по-голям шанс да правят секс по-често. Е, има и нощи, в които трябва да се спи. Но ако сте решили да си лягате, има вероятност и да си отделите време да намачкате чаршафите.

Рутината

Това е един от основните проблеми не само в сексуалния живот, но и за самата връзка като цяло. Неизбежно е всяка една двойка да мине през този период. Просто в един момент се оказва, че сме навлезли в коловоз и дните ни минават абсолютно еднообразно. Това може да се случи във всички сфера от живота ни. Когато обаче започнем да приемаме партньора си за даденост, няма да успеем да запазим тръпката още дълго. Разбира се, винаги може да предприемете някакви действията, за да "подправите" отношенията си с нещо "пикантно", което да разпали страстта. 

 

източник womanbg

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари