Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Натурални храни и билкови добавки за топене на мазнини - част 1

Хората се обсебени от излишните мазнини и начините за тяхното отстраняване. От изгарянето на тези излишни 5-10 кг., до пълната трансформация на тялото като на модел от корица. Добре, това не е тайна, че има една индустрия изградена около това желание!

И най-вероятно наистина сте любопитни? Храни и билкови добавки за изгаряне на мазнини - Работят ли наистина? Ето го отговора:

Има естествени храни и билки, които могат да предизвикат изгаряне на мазнини.

Това не означава, че буквално мазнините ще се изпарят, ако ядете червен лют пипер с всяко хранене. Това единствено означава, че чрез добавянето на тези 4 натурални продукта ще допринесете за повишаването на вътрешната температура на Вашето тяло и стимулирането на метаболизма. Това от своя страна ще Ви помогне да използвате мазнините като източник на енергия!

Когато комбинирате тези 4 натурални фетбърнъра с подходяща чиста диета и най-малко 30 минутна кардио тренировка всеки ден, тялото Ви ще започне да изгаря мазнини като машина!

Cayenne - Лют червен пипер

Защо лют? Тъй като съдържа активното растително съединение – Капсацин.

Капсацинът дава усещането за парене на този червен пипер, когато се консумира.

Капсацинът може да забърза метаболизма, поддържа имунната система, подобрява кръвообращението и съдейства за увеличаване на телесната температура. Лютият червен пипер е супер подправка, не само заради вкусовите си качества, но и заради приноса си към цялостното Ви здраве.

Ако сте готови наистина да „загреете“ вашия метаболизъм, започнете с една чаена лъжица лют червен пипер, разтворена в 250 мл. вода. Добавете лимонов сок, за да допълните Вашата изгаряща-мазнините супер напитка.

Green Tea – Зелен чай

Зеленият чай е бил неизменна част от хидратацията на хората в продължение на векове. Независимо дали Ви се пие, или ще го получите под формата на добавка (продава се почти навсякъде), тази мощна билка ще Ви помогне. Но защо зелен чай?

Една чаша зелен чай има повече антиоксиданти, отколкото същото количество фреш от пресни плодове, зеленчуков сок или вино.

Екстрактът от зелен чай съчетава полифеноли като EGCG (епигалокатехин галат, едно растително съединение известно с многобройните си ползи за здравето) и кофеин, които допълнително спомагат за увеличаването на телесната температура, стимулират метаболизма и изгарянето на мазнини. Пийте 3 чаши зелен чай на ден или си вземете добавка с екстракт от него, за да Ви помогне в битката срещу мазнините.

 

източник healthstore

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари