Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Натурални храни и билкови добавки за топене на мазнини - част 2

Psyllium – Индийски Живовляк

 

Psyllium са разтворими фибри, които идват от семената на растението Plantago Psyllium. Очевидно е, че основната им функция е да помогнат при пречистването на храносмилателната Ви система от отпадъчните продукти.

Индийският Живовляк също може да Ви подпомогне да отслабнете и да понижите кръвната захар в рамките на нормалните граници.

Добавянето на фибри към Вашата диета може да Ви помогне да се чувствате сити по-дълго време. Това означава, че няма да сте водени от ненаситен глад, с мисълта за високо калорични тестени изделия, чипсове, шоколад и т.н. Много жалко за тези храни, защото единствената им цел е да Ви провалят в борбата с излишните килограми. Употребата на фибри ще Ви е от полза, за да стопите мазнините по-лесно.

Flax Seed – Ленено семе

Лененото семе е чудесен източник на здравословни и ценни мазнини и фибри.

Формата им на прием е много разнообразна. Можете да хвърлите цели семена в тестените изделия; да смелите семената и да ги добавите към вашия протеинов шейк; да ги добавите към овесените ядки за закуска или просто да си ги закупите като хранителна добавка.

Защо ленено семе? Защото имате нужда от здравословни мазнини, за да намалите телесните.

Ако не приемате никакви мазнини докато сте на диета, реакцията на тялото Ви, ще бъде да съхрани повече от наличните Ви подкожни мазнини!

Помислете за това и ще установите, че повечето капризни диети допускат тази грешка и карат тялото Ви да трупа мазнини, вместо да ги изгаря!

Добавете ленено семе към диетата си, за да получите повече фибри и здравословни мазнини. Те ще допринесат за подпомагане на нормалното хормонално производство, мозъчната дейност, изгарянето на мазнини и общото здраве и тонус.

Отведете мастните клети до „пеща за горене“

Билките за изгаряне на мазнини и другите растения са начинът на Природата да каже „Хей! Не ме карай да свъша цялата работа! Махни си задника от дивана, влез в кухнята, а после започни да ходиш в залата! Да бъдеш в най-добрата си форма е възможно, но няма магическа съставка или хапче, което ще стопи мазнините като сладолед в горещ ден".

Чрез създаването на подходяща диета, комбинирана с тренировъчна програма, можете да постигнете всичко. За да получи резултати, ще трябва да поработите усилено и да бъдете търпеливи, но Ви гарантирам, че ще стигнете, там където искате!

Предимствата на натурални храни и билки спомагащи топенето на мазнини е, че могат да помогнат да постигнете оптимално здраве и дългосрочно управление на Вашето тегло!

източник healthstore

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари