Количка

0 артикула

Категории

Начало Интимно

Интимно

Ако той ви говори така, бягайте от него

Когато вашата половинка започне да проявява негативно отношение към вас, а това ви натъжава, карайки ви да се замисляте все по-често за бъдещето на връзката ви. Въпреки това вие все още се чудите и  продължавате да търпите необяснимото му и странно поведение. 

Прочети още →

Кои са суперхраните, които влияят на сексуалния живот?

Знаете от какво значение е либидото за любовния акт. Има храни, които имат свойството толкова силно да го стимулират, че редовната им употреба може да подобри значително любовния ни живот. По долу ще намерите, кои са естествените афродизиаци, които действат възбуждащо на сексуално ниво...

Прочети още →

4 съвета, които ще подобрят сексуалния ви живот

Ако ви е скучно и си мислите , че сексуалният ви живот се нуждае от освежаване, последвайте следните няколко техники за неговото подобряване:

Прочети още →

Правете секс, за да сте здрави

Болка в главата, менструални болки, настинки... множество неприятни ситуации, които можем да избегнем правейки редовен секс. 

Прочети още →

Мъжките черти, които всяка жена трябва да знае

Мъжете ги е страх от отхвърляне. 

Прочети още →

Омръзна ли ви да го чакате?

Говорене, срещи,обещания и т.н Времето тече , а и с него нашата младост. Вече ви е писнало. Незнаете дали вече да го чакате да направи решаващата крачка в интимните ви отношения.

Прочети още →

Готвенето заедно заздравява връзката ви

Винаги е хубаво да се храним със своята половинка , а и това сближава и заздравява отношенията ни. Първоначално излизаме на романтични вечери по ресторанти , но когато връзката ни се задържи повече и започнем да живеем заедно нещата се променят. 

Прочети още →

Каква си в любовта?

Хубаво е да знаеш към , кой тип принадлижиш , за да се погледнеш  правилно  отношенията с интимния партньор и как се развиват.

 

Прочети още →

Секс без грешки

Всички момичета правят грешки във връзка със секса, нали знаеш?

Колкото и човек да е опитен може да попадне на мина в полето на удоволствието. Избухването никога не е фатално, но може да причини болка за доста дълго време или дори да те осакати емоционално.

Прочети още →

Не мога да спра да изневерявам

Човек никога не предполага , че в един момент може да изневери на лююбимия си човек или да си помисли дори.
Но в живота никога човек не предполага какво може да му се случи в един момент. Ето я историята за случилото се:  

Прочети още →
Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»