Количка

0 артикула

Категории

Начало Отслабване

Отслабване

"Умни тъкани", произведени чрез иновативни технологии

"Умни тъкани", произведени чрез иновитивни технологии

Нови дрехи, които оформят фигурата ви, борят се с целулита, намаляват ефекта на портокалова кожа и подобряват кръвообращението и лимфната циркулация - грешите, ако мислите, че не съществуват такива. Напротив, в производството на "интелигенте" тъкани на LANAFORM няма магия, а само редица естествени и мощни технологии.

Прочети още →

Ще придобия нови здравословни навици и ще се придържам към тях!

Ще придобия нови здравословни навици и ще се придържам към тях!

 

Току-що сте затворили главата за 2018 г. в историята на живота си и сега се оказва, че разглеждате празна страница. Вълнуващо време от годината, в което искаме да поставим пред нас нови предизвикателства за по-добра нова година, в която да се чувстваме по-добре в кожата си. Как ще поддържате новите си здравословни навици тази година?

 

Прочети още →

Ефективни хитринки срещу коремните мазнини

Няма жена, която да не изпитва ужас от порасналото или поувиснало коремче. За щастие има няколко хитринки, които успешно помагат в борбата с така досадните коремни тлъстинки. Някои от тях дори могат да ви изненадат. 

Прочети още →

4 храни, които засилват метаболизма

Сезона на лятото идва и е време да помогнем на  тялото, за да изглеждаме красиви. Знаем как да го постигнем –подбор на храната и естествено по-чести посещения на залата. В добавка на това можем да изолзваме  и напитка от натурални продукти, която засилва метаболизма и спомага за детоксикацията на организма.

Прочети още →

Здравословни идеи за заети хора

Забързаното ежедневие, в което се налага да живеем днес, наред със своите позитиви, носи и много негативни последици за начина ни на хранене.Поради многото  ангажименти, които имаме често не ни остава време за сън и тренировки. Вече в  днешния жиовот по-голямата част от денонощието седим в седнало положение - в метрото, в колата, пред компютъра в офиса, на дивана пред телевизора. Не ни достига време за тренировка и това води до натрупване на килограми.

Прочети още →

Тънка талия преди, по време и след празниците!

С наближавен на великденските празници много от вас искат да свалят един или два килограма, за останалите, желаещи да се подобрят храносмилателната си система и за другите, които се грижат за здравето си

Прочети още →

Натурални храни и билкови добавки за топене на мазнини - част 2

Направете правилния избор на натурални храни и билки, така ще накарате тялото Ви само да гори мазнини!

Прочети още →

Натурални храни и билкови добавки за топене на мазнини - част 1

Направете правилния избор на натурални храни и билки, така ще накарате тялото Ви само да гори мазнини!

Прочети още →

Шоколадът и мястото му в нашата диета

Шоколадът и мястото му в нашата диета! Можем ли да хапваме по малко или ако започнем няма да можем да спрем?

Прочети още →

7 съвета за отслабване от професионалисти

Можете да вкарате теглото си в норма и да избегнете посещение при диетолог, ако просто спазвате няколко прости правила.  Вижте ги: 

 

Прочети още →
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»