Количка

0 артикула

Категории

Начало Красота

Красота

"Умни тъкани", произведени чрез иновативни технологии

"Умни тъкани", произведени чрез иновитивни технологии

Нови дрехи, които оформят фигурата ви, борят се с целулита, намаляват ефекта на портокалова кожа и подобряват кръвообращението и лимфната циркулация - грешите, ако мислите, че не съществуват такива. Напротив, в производството на "интелигенте" тъкани на LANAFORM няма магия, а само редица естествени и мощни технологии.

Прочети още →

Професионален пилинг у дома

С идването на студеното време, може би усещате че кожата ви става все по-чувствителна към температурните промени. През зимата лицето ви се влияе повече от вредни външни ефекти и сухота. Всеки обича да се отпусне и поглези в дългите зимни вечери, но кожата също има нужда от грижи. Една от начините за това е процедурата дермабразио.

 

Прочети още →

6 от най-често допусканите грешки при грижи за кожата

Малко или много всички правим грешки. Независимо дали става дума за общуване с околните, или докато прилагаме поредната козметична процедура върху лицето си. Ако трябва да спрем вниманието си обаче върху нередностите, които правим неволно с кожата си, ще останем учудени от факта за колко много от тях не сме и подозирали. Вижте кои са те и се постарайте да ги избягвате:

Прочети още →

Естествени масла за красив и здрав тен

Ако искате да използвате оставащите дни от лятото, за да натрупате тен, който да ви напомня за приятните морски емоции, дори и през прохладните есенни дни, ви предлагаме да заложите на натурални масла. Те не само са лишени от парабените и оцветителите, с които са пълни голяма част от козметичните продукти по магазините, но и ще ви помогнат да се сдобиете с мечтания загар, ще подхранят кожата ви по несравним начин. 

Прочети още →

Простите правила за гладка и сияйна кожа

Всяка себеуважаваща се дама полага грижи за кожата на лицето си, но понякога те не са в правилната посока. Има няколко стъпки, които са съвсем прости и лесни за изпълнение и не са свързани със скъпи козметични продукти. Именно те ще предадат онзи блясък на кожата, за който си мечтаете. 

Прочети още →

5 неща, които увреждат кожата ви и как да се справите с тях

Всички сме чували израза „истинската красота идва отвътре“, но рядко се замисляме откъде всъщност идва той. Малко хора знаят как реално функционира кожата ни и защо е толкова важно тя да бъде подхранена отвътре. 

Прочети още →

Дарове от природата за хубава коса и лице

Всички го знаем, но все пак нека отново го припомним: Не ви е небходима скъпа козметика, за да изглеждате добре, достатъчно е да се обърнете към даровете на природата каквито са етеричните масла.

Прочети още →

Защо е хубаво да тичате

Тичането винаги е било един от най-достъпните варианти за спорт. Трябват ви само подходящи обувки, плейър със слушалки и удобно облекло. И  разбира се, мотивация. Можем да помогнем само с последното, така че прочетете малко за ползите от тичането за здраве. Дори 5-10-минутното тичане на ден с ниска скорост води до драстичен спад на опасността от сърдечни заболявания, сочат редица изследвания. В сравнение с неспортуващите редовно тичащите са два пъти по-малко застрашени от инфаркт. Когато тичате, вашият мозък произвежда два мощни химикала – ендрофин и ендоканабиноидите

Прочети още →

Да подготвим кожата на лицето за лятото

Лятото наближава с пълна сила, което трябва да ни подскаже, че е време да се подготвим подобаващо за най-дългоочаквания и обичан сезон през годината. Това включва не само подмяна на гардероба с леки и ефирни дрехи, нови обувки или бански костюм, но и така безценните грижи за кожата. 

Прочети още →

Тайни за хубав маникюр, които всяка жена трябва да знае

Всеки има своите малки тайни за красив външен вид, важна част от който, разбира се, са ноктите. Ето няколко практични предложения за хубав маникюр, които ще са от полза на всяка жена, която няма време да отдели , за да посети маникюристката. 

Прочети още →
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»