Количка

0 артикула

Категории

Начало Здраве

Здраве

Масаж на цялото тяло в домашни условия

Масаж на цялото тяло в домашни условия

Има ли някой, който не би оценил добрия масаж? Техниките са толкова много, както и ползите от тях. И все пак повечето от нас рядко си позволяват да намерят време за да си заишат час при масажист. Това е пропуск, който може да бъде наваксан чрез използването на масажни устройства, които възпроизвеждат различни техники, а и могат да се използват у дома, не са скъпи и няма нужда от помощта на никого.

Прочети още →

Пет съвета за бърза детоксикация на организма

Пет съвета за бърза детоксикация на организма

Дните стават все по-дълги, а слънчевите лъчи – все по-топли. Зимата е почти свършила и природата се пробужда. Започването на план за детоксикация е най-доброто, което можете да направите за тялото си след дългата, студена зима!

Необходимо е да се освободите от стреса или да загубите тегло? Ето някои съвети, които ще ви помогнат да се отървете от токсините и да почувствате прилив на енегрия, толкова необходим за летните дни!

Прочети още →

Как да подготвите спалнята си за спокоен нощен сън

Как да приготвите спалнята си за спокоен нощен сън

Добрият нощен сън е едно от най-ефективните средства, лекуващи много заболявания. Но добрият сън не е нещо, което да се случи от самосебе си. Ако имате лек сън или трудности със заспиването, важно е да създадете малки успокояващи ритуали и да направите стаята си идеалното място за почивка през нощта. Ето някои съвети, които ще ви помогнат за това!

Прочети още →

Ще придобия нови здравословни навици и ще се придържам към тях!

Ще придобия нови здравословни навици и ще се придържам към тях!

 

Току-що сте затворили главата за 2018 г. в историята на живота си и сега се оказва, че разглеждате празна страница. Вълнуващо време от годината, в което искаме да поставим пред нас нови предизвикателства за по-добра нова година, в която да се чувстваме по-добре в кожата си. Как ще поддържате новите си здравословни навици тази година?

 

Прочети още →

Няма нищо по-добро от природата

Да живеем здравословно се превърна наистина в модерна тенденция. Следвайки ритъма на времето, осъзнаваме, че всички аспекти на живота ни - от храната до въздуха, който дишаме, вече не са тези, които са били.

Прочети още →

Различни типове масаж и ползите от тях

Различни типове масаж и ползите от тях

Прочети още →

Как да изберем правилния овлажнител

Поддържането на добро качество на въздуха в дома и офиса е от основно значение за вашето здраве и благополучие. Зимата е от решаващо значение за това, а симптомите на относително ниска влажност бързо се усещат. Неприятното усещане в гърлото, сухата кожа, умората? Имате нужда от овлажнител! Но как да изберете точния уред за най-добър ефект? Можем да помогнем!

Прочети още →

Нашите овлажнители за детска стая - гарантиран комфорт

Ако вашето дете има суха кожа и болки в гърлото или страда от леки дихателни оплаквания, причината за тези проблеми може да бъде сухотата на въздуха. Ако случаят е такъв, не изпадайте в паника - овлажнител на въздуха за деца ви позволява да възстановите нивото на влажност в спалнята на детето - и в цялата къща!

Прочети още →

Професионален пилинг у дома

С идването на студеното време, може би усещате че кожата ви става все по-чувствителна към температурните промени. През зимата лицето ви се влияе повече от вредни външни ефекти и сухота. Всеки обича да се отпусне и поглези в дългите зимни вечери, но кожата също има нужда от грижи. Една от начините за това е процедурата дермабразио.

 

Прочети още →

Какъв въздух дишат нашите деца?

През студените месеци отопляваме дома по различен начин, но независимо какъв е той, въздухът бързо се изсушава. Един от добрите методи за повишаване на влажността в стаята е честото проветряване. За новородени, по-големи бебета и малки деца, това не е за предпочитане, тъй като организмът им е по-уязвим на настинки. Ако детето ви е малко, проветрявайте предимно преди то да легне да спи и след това.

Прочети още →
Страница 1 от 7
«1 2 3 4 5 6 7»