Филтри

Категории

Статии

Завръщане в залата след лятната почивка

Дата: 21 Сеп 2017

Е, приятели, лятото свърши. С неговия край идва и края на лятната почивка. Време е да вкараме организма си в работен и тренировъчен режим, и това не е никак лесно, нали ?Лятото често се определя като „отпускарски“ сезон и заради големите горещини разреждаме тренировките и това води до намаляване на физическата ни издръжливост и сила. Това не трябва да ни демотивира и да ни кара да мислим, че започване всичко от нулата. Започваме точно от там, където сме спрели, но с известен период на адаптация.

Периодът на адаптация е различно дълъг за всеки, но нашият съвет е – отделете си около 2-3 седмици, за да влезете пак във форма. И така… нека разгледаме „адаптацията“ от няколко страни:

Прочети още →

30 съвета за отслабване за жени над 30 години - част 2

Дата: 19 Сеп 2017

С възрастта ни става все по-трудно да запазим младежката си фигура и причината за това е ясна – на около 30 години метаболизмът се забавя значително. Затова трябва да внимаваме повече какво и по колко ядем. Освен това хората на 30 обикновено вече имат семейства и градят кариера, поради което имат по-малко време за спортуване и съставяне на здравословно меню. Но на никого не му се иска да губи форма. Какво да направим?

 

Прочети още →

30 съвета за отслабване за жени над 30 години – част 1

Дата: 07 Сеп 2017

С възрастта ни става все по-трудно да запазим младежката си фигура и причината за това е ясна – на около 30 години метаболизмът се забавя. Препоръчително е вече да внимаваме повече какво и по колко ядем. Освен това хората на 30 обикновено вече имат семейства и градят кариера, поради което имат по-малко време за спортуване и съставяне на здравословно меню. Но на никого не му се иска да губи форма. Какво да направим?

Прочети още →

Естествени масла за красив и здрав тен

Дата: 25 Авг 2017

Ако искате да използвате оставащите дни от лятото, за да натрупате тен, който да ви напомня за приятните морски емоции, дори и през прохладните есенни дни, ви предлагаме да заложите на натурални масла. Те не само са лишени от парабените и оцветителите, с които са пълни голяма част от козметичните продукти по магазините, но и ще ви помогнат да се сдобиете с мечтания загар, ще подхранят кожата ви по несравним начин. 

Прочети още →

5-те най-добри допълнения към протеиновия Ви шейк

Дата: 08 Авг 2017

Чудили ли сте се какво можете да добавите към своя протеинов шейк, за да го направите още по-пълноценен и полезен?

Ето едни от най-добрите варианти, които имате:

Прочети още →

Навиците, които удължават и скъсяват живота ви

Дата: 03 Авг 2017

Трябва наистина да си правим сметката за всяко занимание в ежедневието си, защото то неминуемо се отразява на здравето ни. Но според скорошно изследване се оказва, че пряко влияе и над продължителността на живота ни. Ето някои малко шокиращи данни, които могат да ви накарат да се замислите. 

Прочети още →

Простите правила за гладка и сияйна кожа

Дата: 18 Юли 2017

Всяка себеуважаваща се дама полага грижи за кожата на лицето си, но понякога те не са в правилната посока. Има няколко стъпки, които са съвсем прости и лесни за изпълнение и не са свързани със скъпи козметични продукти. Именно те ще предадат онзи блясък на кожата, за който си мечтаете. 

Прочети още →

Седем правила за дълъг живот

Дата: 11 Юли 2017

Първоначално препоръките са били изготвени от Американската кардиологична асоциация, за да помогнат на хората да се предпазят от сърдечно-съдови заболявания. Впоследствие изследователите са установили, че спазването им се свързва и с намаляване на случаите на рак.

Прочети още →

Ползите на минерала желязо

Дата: 06 Юли 2017

Желязото е минерал, който присъства естествено в много храни, добавен е в някои хранителни продукти, и е на разположение като хранителна добавка. Желязото е основен компонент на хемоглобина,на еритроцитите , които пренасят кислорода от белите дробове до тъканите .

Прочети още →

Забранено за закуска

Дата: 05 Юли 2017

Закуската, твърдят специалисти, е най-важното хранене за деня. Дори да сте на диета, не трябва да забравяме да закусваме. Оказва се обаче, че някои принципно полезни храни съвсем не са подходящи за консумация рано сутрин. Ето някои такива, които е добре да премахнем от менюто си за закуска.

Прочети още →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 16
Върни До Горе