Количка

0 артикула

Категории

Намери продукти по

Размери

Цена

1лв. - 27лв.
Начало Марки

Remove

Филтри

Remove

Новият бранд Remove променя правилата!!

 

Това са продукти за самоуверени хора, които възприемат живота по различен начин, давайки приоритет на новостите в депилацията. Чрез своите иновативни патентовани продукти, Remove предлага на своите потребители лесна, комфортна и успешна епилация

Remove Смарт рол-он Система  +  загряващо устройство

Remove Смарт Рол-он пълнители 

Затопляй при лилаво оцветяване, използвай при розово оцветяване!

Депилацията е по-безопасна и по-малко стресираща ако използвате Remove Смарт рол-он, благодарение на това, че „умният“ пълнител променя цвета си когато е готов за употреба!

Тъй като е съобразен със свойствата на вашата кожа, независимо от типа й, рол-онът бива 3  вида : за „тънки и редки косми“, „нормални косми“ и „ гъсти и дебели косми“. Променяйки цвета си, за да покаже че е готов за употреба, пълнителят възвръща оригиналния си цвят като започне да изстива, което се дължи на патентована технология. По този начин се разбира, че е необходимо да се затопли отново. Както споменахме по-горе, затопляйте при лилаво оцветяване, използвайте при розово оцветяване!

Друго конкурентно предимство на Смарт рол-он Системата е уникалното загряващо устройство Remove. То осигурява по-бързо и по-равномерно загряване на депилиращата смес в сравнение с традиционно предлаганите на пазара. Това се дължи на „системата за централно затопляне“, която разпределя топлината отвътре – навън, за разлика от познатите загряващи устройства. Те затоплят само външната част на флаконите, вследствие на което сместа в средата остава с по-ниска температура, което забавя процеса и влошава качеството на депилацията. С централно разположената система за затопляне Remove вие пестите време и същевременно получавате по-хомогенна и равномерно затоплена депилираща смес за по-качествени и трайни резултати!

Remove Смарт рол-он осигурява бърза, лесна и практична употреба с ергономичния си дизайн, с удобен 360-градусов захват.

В уникалната формула на този продукт не се използва колофон, който причинява възпаления на кожата. Освен това не съдържа парабени, захар и минерални масла, които също могат да увредят кожата.

Ако закупите Системата + загряващо устройство веднъж, после можете да купувате само съответния пълнител.

15

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Нови продукти