Филтри

Категории

Марки

«1»
Lanaform

Lanaform

Основана преди 35 години, Lanaform не само се радва на огромен опит, но и ноу-хау, което я поставя сред европейските лидери в сферата на продуктите за Дома, Личната и Здравословна Грижа. Един от ключовите фактори за нейния успех са динамичната, гъвкава и изключително ефективна структура. В допълнение и стабилния растеж на компанията още от основаването й дава възможност да постигне присъствие в над 30 страни по света днес. Непрекъснатото развитие на иновативни продукти в крак с последните модерни технологии е водеща цел на Lanaform. Ежедневно се правят проучвания, и се разработват нови продукти, които да допринесат за успеха на маркатa. С цел постигане на високо качество на продуктите на пазара, Lanaform работи в тясно сътрудничество с независими органи за сертифициране и тестване, като SGS, така че всеки продукт да отговаря на националните и международни стандарти по отношение на качеството и безопасността на клиента. Всеки продукт подлежи на проверка на всеки етап от производството, преди да бъде предоставен на потребителите. Lanaform разполага с висококвалифициран екип специалисти в сферата на продажбите, който ви консултира във всяка ситуация. Дали се касае за дистрибуция, специфичен сектор или продажба през интернет, екипът на Lanaform е готов да посрещане въпросите ви и да потърси оптималното решение за нуждите Ви. ВСИЧКИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ НА МАРКАТА СА С 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

171

продукти

TROTEC

6

продукти

Philips

Philips

 
Профил на компанията

Royal Philips от Холандия е компания с разнообразни технологии, която се фокусира върху подобряване на живота на хората чрез смислени иновации в областите на Здравеопазването, Потребитеската електроника и Осветлението. Компанията е лидер в кардиологичната помощ, бързата медицинска помощ и медико-санитарната помощ у дома, енергийно ефективните решения за осветление и новите осветителни приложения, както и мъжкото бръснене и подстригване и устната хигиена.

161

продукти

Braun

19

продукти

Oral B

21

продукти

GAGGIA

3

продукти

AirFree

AirFree

Историята на AirFree® е наистина уникална и необикновена. Технологията на уреда е създадена благодарение на иновативното и креативно мислене на португалски бизнесмен. Той иска да намери ефективен начин да помогне на своя син, който да се пребори с ежедневните алергични пристъпи.
След успешно проведени тестове в микробиологични лаборатории в Португалия и най-вече след видимите резултати, постигнати при детето, се заражда идеята за производство и разпространение на уреда. Идея, водена от силното желание да се помогне на повече хора, страдащи от този вид заболявания, за да им се осигури възможност да се радват на живот без алергични и астматични пристъпи.
Въздухопречиствателят AirFree® работи на принципа на естествената конвекция на въздуха, като алергените се унищожават при висока температура.
След леки подобрения и обновен дизайн през 2004 AirFree® се появява на пазара. Иновативната марка покорява световните пазари. От тогава AirFree® продължава да расте, произвеждайки разнообразие от модели. В момента 90% от производството се изнася директно до 50 страни в Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Близкия Изток.
Първата презентация на уреда в България е проведена от сина на собственика на AirFree® г-н Даниел Матиас, който е и детето, станало причина за създаването на уреда.

3

продукти

Omron

Omron

Регистрирахме ПАМ 2000 ЕООД по българското законодателство през 1999г. От тогава до сега работим с медицински изделия. На база на натрупания опит решихме да реализираме проекта zdravi.bg. Целта ни е да Ви предложим продукти, тествани лично от нас, селектирани по качество, надежност, възможности и не на последно място цена. Нашите продукти ще помогнат на Вас и вашите семейства да водите един по-здравословен начин на живот. Нека да сме ЗДРАВИ!

34

продукти

Rohnson

8

продукти

Nissei

0

продукти

Philips SONICARE

59

продукти

Rowenta

24

продукти

Medisana

Medisana

Продукти, помагащи за подобряване на здравето и самочувствието

88

продукти

BioPharma

BioPharma

От 1994 г. италианската козметика за коса на BioPharma присъства успешно на италианския и българския пазар. Наше призвание е да създаваме качествени продукти, услуги и направления, предназначени специално за Вас и Вашата коса. Дългогодишното признание и специално отношение, които получаваме от Вас - нашите клиенти, ни мотивира да създаваме иновативни продукти. Затова държим винаги да използваме най-съвременните и качествени суровини и технологии. За нас красивата коса е и здрава коса. Затова доставете наслада и самочувствие за косата си с продуктите на BioPharma!

78

продукти

Remington

60

продукти

NOW

NOW

Мисията на NOW е да предоставя висококачествени продукти и услуги, които да помагат на хората за един по- здравословен живот. През 1948-ма година, в най - ранния етап от развитието на индустрията за хранителни добавки, предприемачът Пол Ричард плаща 900$ за покупката на Fearn Soya Foods, производител на зърно и бобови продукти от Чикаго. Това може да се счита за практическото начало на ера от шест десетилетия, в които NOW осигурява на своите потребители здравословни продукти на достъпни цени. NOW все още е собственост на семейство Ричард, както е било и в самото начало. Ел Ричард официално дава старт на компаниятa NOW през 1968-ма година, а от тогава цялото семейство допринася за нейния успех. През 1968-ма година, NOW е създадена с вярата, че доброто здраве не е лукс, достъпен само за богатите. За последните четиридесет години това се е превърнало в главната цел на NOW - да доставя възможно най- високото качество на цени, които може да си позволи всеки. Днес, NOW е една от най- продаваните марки в магазините за здравословни храни, всепризнат производител, уважават от цялата индустрия и клиентите по цял свят. NOW е лидер в областта на здравословното хранене и развиване на иновативни методи в тази сфера. NOW расте постоянно в последните десетилетия, но едно нещо не се променя - нашата ангажираност да предоставим продукти, които позволяват на хората да водят по - здравословен живот. NOW има редица награди в областта на здравословното хранене и индустрията с хранителни добавки, като трудно можем да изброим всички. NOW е една от малкото компании със собствено производство, собствени фабрики и инфраструктура. Ние от NOW не възлагаме на друг да върши нашата работа. NOW се ползва с всички сертификати за най-високо качество, изисквани от законодателството в САЩ, включително GMP. Доказателство за високото качество на продуктите на NOW са милионите доволни клиенти от цял свят, на които благодарим за безкрайната лоялност през годините!

228

продукти

АКВАФОР

АКВАФОР

Корпорация АКВАФОР е основана през 1992 година за разработка и производство на битови пречистватели на вода. Днес, това е една от най-големите компании с над 1000 висококвалифицирани служители. Филтрите за вода АКВАФОР се използват от милиони семейства в Русия, ОНД, страните от Еропейския Съюз, Америка и Азия. Нашите продукти се предлагат от дилърите, както и от големите вериги магазини за храна и DIY, такива като Ашан, Карусел, Лента, Metro Cash & Carry, Oкей, Перекресток, Пятерочка, Домовой, Касторома, Leroy Merlen, OBI, Maksidom, Метрика, Carrefoure, Kaufland, Tехномаркет, както и в много други. АКВАФОР - това е собствено производство, разработка и реализация на идеи в крайния продукт. Цялата ни продукция се проектира в съответствие с различни изисквания за пречистване на вода, което позволява ефективно да се пречиства водопроводна, чешмяна и сондажна вода навсякъде по света. Днес, АКВАФОР е най-големият производител на материали за пречистване на питейна вода и битови водопречистватели на тяхна основа. Внимание към специфичните проблеми на пречистването на води в различни условия и научен потенциал на служителите, ни позволиха да заемем мястото като технологичен лидер на пазара за битови пречистватели на вода. Превъзходното качество на продуктите АКВАФОР се постига чрез постоянно усъвършенстване на вече съществуващите продукти и създаване на нови такива. Ние отделяме голямо внимание за развитието на модерни технологии за пречистване на вода и начините на тяхното прилагане. Нашите филтри съдържат само най-добрите материали, а качеството на продуктите се контролира на всички етапи от създаването му. Ние се грижим за това клиентите ни да получават продукт с най-високо качество. Приоритетът на компанията е безопасността на потребителите, а стремежът ни към това е потвърден със сертификати за съответствие с най-високите международни стандарти за качество от водещите независими организации.

22

продукти

TRANS WORLD EUROPE

TRANS WORLD EUROPE

Транс Уърлд Европа ООД е частна компания основана през 2004 година. Дейността на компанията е насочена основно към внос и дистрибуция в България на висококачествени и високотехнологични изделия от страните на Далечния Изток. Компанията поддържа търговски отношения с фирми от Китай, Тайван, Хонг Конг и Малайзия. Компанията притежава собствена търговска марка TWE®, под която внася и предлага на българския пазар продукти с най-високо качество и надеждност. Транс Уърлд Европа ООД е официален вносител с изключителни права за продуктите на тайванския концерн You Long Industrial Ltd. за България. You Long Industrial Ltd. е специализиран производител на обезвлажнители, влагорегулатори, йонизатори и охладители. Всички модели са оригинална тяхна разработка като много от тях са защитени с патенти. Заводите на You Long Industrial Ltd. се намират в специалната икономическа зона Шенджен в Китай и производството им е сертифицирано по ISO 9001 и ISO 14001. Продуктите на You Long Industrial Ltd. напълно отговарят на високите стандарти, действащи в Европейския Съюз. Всички предлагани модели имат сертификати за безопасност TÜV-GS и електромагнитна съвместимост TÜV-EMC.

5

продукти

Krista G

Krista G

"Krista G" е основана през 2001 година. Основна дейност на фирмата е производство и разпространение на 100% натурални български продукти - хранителни добавки, пробиотици и натурална козметика. В началото на своята дейност "Krista G" стартира със седем вида пробиотични хранителни добавки на основата на лактобацилус булгарикус. Впоследствие тези седем вида се доразвиха, подобриха, концентрираха и редуцираха. В момента фирмата предлага уникални пробиотични здравословни добавки - чист пробиотик, пробиотик с розово масло и пробиотик за деца. Те съдържат висока концентрация на активни живи клетки на лактобацили и бифидни бактерии - над 1 млрд в грам продукт. Основните показания са свързани с нормализирането на стомашно-чревната микрофлора и предпазване от развитието на патогенни и гнилостни микроорганизми в храносмилателния тракт; преодоляване на дисбиозите след антибиотикотерапия; отстраняване на различните въздействия на рисковите фактори на околната среда; преодолявяне на хроничната умора; облекчаване симптомите на менопаузата и постклимактериумния период при жените; протекция на имунната система. Естествените микроелементи на млякото се явяват и лесноусвоима клетъчна храна. Подпомагат дейността на щитовидната, задстомашната, простатната и надбъбречните жлези. Серията пробиотични добавки бе наградена със Златен медал и Диплом през 2006 г. на Международния панаир - Пловдив. Фирма "Krista G" предлага 19 вида билкови екстракти, в състава на повечето от които е включен и пчелен прополис - природен антибиотик. Те добиха широка популярност в България. Компанията предлага и хранителни добавки в капсулна форма, специално разработени за хора с наднормено тегло, проблеми с черния дроб, снижаване нивото на лошия холестерол, намаляване риска от появата на злокачествени образувания и други показания. Фирма "Krista G" предлага и над 60 вида козметични 100 % натурални продукти без добавени парабени, свързани с грижата за лицето, тялото, косата. България е известна по света с изключителните лечебни свойства на българските билки. В тази връзка фирмата произвежда и увеличава номенклатурата си от продукти, които успешно се налагат на българския пазар. Всички продукти на "Krista G" действат тонизиращо, освежаващо и укрепващо, усилват имунната защита, повлияват върху сърдечно-съдовата, дихателната и централната нервна система, стимулират функциите на половата система, съдействат за подобряване на храносмилането и функциите на двигателната система. Имат мощно антиоксидантно действие. Отличават се с високо качество и са съобразени с възможностите на българския пазар. Целият екип на фирмата се стреми да се пребори с мрачната статистика, която поставя народа ни на едно от първите места по заболеваемост в света. Мениджърският екип на компанията преследва успешно своята основна цел - най-българското за българите. Успешната маркетингова стратегия, разработена от "Krista G", е насочена както към задоволяване потребностите на вътрешния пазар, така и към възможности за разпространение извън пределите на страната. Фирма "Krista G" се включва успешно и в програми, подпомагащи работещите във вредна среда и търси нови контакти и възможности за реализиране в социални програми на правителствени или неправителствени организации с цел подпомагане здравето на болни, възрастни хора или деца, както и програми, свързани с трудовата заетост. Екипът на "Krista G" с радост би приел предложения от колективи, организации или фирми, готови да споделят идеята българските продукти за здраве и красота да достигнат до всеки българин. Ние Ви предлагаме: • Натурални екстракти за сила, жизненост и енергия • Натурални екстракти за повече здраве и самочувствие • Здраве от природата • Особена грижа към лицето • Специална грижа за проблемна кожа • Магията на етеричните масла • Ежедневна грижа за косата и тялото • Специално отношение към косата • Необходимото внимание към стъпалата

73

продукти

Natural Cosmetic

Natural Cosmetic

Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на козметика за тяло с етерични и растителни масла. Продуктите и са създадени в духа на най-добрите световните тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята. Natural Cosmetic лансира първите си продукти на пазара в началото на 2006 г. През 2007 г. в Хамбург, концернът BIESTERFELD, присъжда на Natural Cosmetic наградата за "Най-успешен нов продукт". Представителите на 16 страни, занимаващи се с производство и търговия на козметични продукти, излъчват своя селекция на най-добрите продукти в света. Кремът за тяло на Natural Cosmetic е отличен като "иновационен продукт, постигащ кадифена мекота на кожата". Продуктите на Natural Cosmetic са обединени в няколко основни направления: -Натурални продукти за персонална употреба Relax 24, - Био продукти ROSA PRETIOSA, ARGAN&MACADAMIA, BioRhythm, Aphlame, които осигуряват необходимата грижа за кожата в ежедневието и Natural Cosmetic Professional, предназначени за салони за професионален масаж и спа центрове. Natural Cosmetic работи само с висококачествени натурални суровини, разрешени за употреба в козметични продукти за лична грижа според Регламент 1223/2009 ЕЕС. Биологично активните вещества, вложени в козметичните продукти на Natural Cosmetic са изцяло органични. Използваните етерични масла са сертифицирани от IFRA (International Fragrance Association) Продуктите на Natural Cosmetic са освободени от вредни химикали, опасни за околната страда и при разработката им не са използвание опитни животни. Технологията на производството спазва принципите на Добрата производствена практика в козметичната промишленост ISO: 22716:2007. Екипът на фирмата е съставен високо квалифицирани специалисти в сферата на козметиката и фармацията. Работим в сътрудничество с дерматолози, за предоставяне на пазара на възможно най-ефективни и безопасни формули. Освен с огромно желание за работа, нашият екип е подплатен с дипломи и сертификати, издадени от водещи европейски университети и организации. Оценителят на безопасността на Natural Cosmetic е сред малкото специалисти в България, притежаващ сертификат за обучение в Брюкселският факултет по фармация и токсикология. Отличия: Награда "Най-успешен нов продукт“ - 2007 г. от концерна BIESTERFELD, Хамбург Представители от 16 страни, занимаващи се с производство и търговия с козметични продукти, излъчват своя селекция на най-добрите продукти в света Крем за тяло Natural Cosmetic - отличен като "иновационен продукт, постигащ кадифена мекота на кожата" Номинация за СПА козметика на годината през 2010 година Пълноправен член на Българска Национална Асоциация Етерични масла, Парфюмерия и Козметика Номинация за иновативен продукт на международно изложение за натурални продукти- Биофах , Нюрнберг 2015. Номинация за награда “Trend Award :" FREE OF” - Биофах 2015

39

продукти

Seisaban

Seisaban

Ние сме фирма "Seisaban" от Сирия, гр. Алеппо, и сме производители на тези прекрасни сапуни, известни от векове със своите лечебни свойства. Предоставяме на вашето внимание изключителна колекция от напълно натурални сапуни, ръчно изработени по традиционни арабски рецепти и придобили слава и полулярност през вековете благодарение на своята чистота и нaтурални съставки. Сапуните Алеппо са здравословни и полезни за кожата, действат подхранващо, омекотяващо и освежаващо. Изглаждат бръчките, помагат за растежа на косата и срещу пърхота, използват се в борбата с псориазиса и екземите. Не съдържат животински мазнини, оцветители, киселини, ароматизатори, антиоксиданти, химически или синтетични производни. "Лекар има трима помощници: дума, растение и нож".. Така още преди хиляда години е казал известен арабски учен и лекар Абу ибн Сина (Авиценна), и завещал на своите последователи да използват лековита сила на билките. Масла, билки, треви и други естествени съставки, внимателно подбрани в съответствие с традиционни арабски рецепти, изпитани от векове и съвременните научни изследвания. Всеки компонент има своите уникални свойства и, смесени, те създават неповторимото въздействие на нашите продукти. Нашите сапуни съдържат следните добавки: палмово масло, масло от жасмин, лимоново масло, бял мускус, масло от сандалово дърво, масло от роза, прополис, мед, масло от черен кимион, бадемово масло, кокосово масло, рициново масло,шафран, масло от орлово дърво, масло от амбра, масло от джоджен, червена глина, планински билки.

12

продукти

Pure Nutrition

Pure Nutrition

Качествени хранителни добавки от USA

82

продукти

BSN

BSN

Хранителни добавки

23

продукти

Impulsion

3

продукти

Bio Tech USA

0

продукти

ON

ON

Optimum Nutrition - качествени хранителни добавки

56

продукти

DYMATIZE

41

продукти

MUSCLETECH

30

продукти

 MUSCLEPHARM

31

продукти

Bio Argan

11

продукти

Venus Roses Labsolutions

Venus Roses Labsolutions

Венъсросузес Лабсълюшънс ООД е българска фирма, специализирана в производството на изцяло естествени продукти за здраве и красота. Продуктите на основа на 100% българско розово масло са утвърдени и търсени в цял свят, заради изключителното високото си качество, достъпна цена и благотворно действие. Маслото от роза Дамасцена се е използвало успешно в медицината и козметиката още от древността, тъй като в него се съдържат повече от 300 активни субстанции. То има стягащ и заздравяващ ефект и е тонизиращ кожата антиоксидант. Има антимикробно и кръвоспиращо действие. Използва се успешно срещу фригидност и импотентност, а също и при депресии и сърдечни болести, заради мощните си релаксиращи свойства. Венъсросузес Лабсълюшънс ООД използва само най-високо качество розово масло, добито в България по традиционен метод. Капсулите VenusRoses се произвеждат посредством патентованата иновативна технология Licaps® на Capsugel France, без топлинна обработка. Фирмата разработва също и продукти, базирани на екстракт от слуз на охлюв. Слузта на охлюва е отдавна известен антиоксидант с противоракови свойства, ценен източник на алантоин, колаген и еластин, както и на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини. Екстрактът се извлича, без да нанася никаква вреда на охлювите, които се отглеждат в български ферми по природосъобразен, естествен начин. В своята дейност Венъсросузес Лабсълюшънс ООД залага на съчетанието от иновация и традиции, на високо качество без компромиси.

http://venusroses-labsolutions.eu/bg/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/

3

продукти

HerbOlive-Argan

19

продукти

HerbOlive

9

продукти

NEOSELL

15

продукти

SINGER

9

продукти

DERMACODE

DERMACODE

D E R M A C O D E   by I.Pandourska
  
Професионална и персонална козметика за лице.

Дейността ни e съсредоточeна върху разработване на серуми филъри и флуиди – новите безкръвни скалпели!
 
DERMACODE by I. Pandourska е професионална козметика за лице, формулирана с френски суровини на водна и мастна основа, предназначени за лице - адаптирани за дерматолози и козметици.
Продуктите на DERMACODE by I. Pandourska са подходящи за активиране ръчно и механично с ултразвук, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, фриматор, четков пилинг,дарсонвал, кислороден апарат, диамантено микродермабразио, RF и др.
 
ПРЕДИМСТВА НА DERMACODE:


• Неограничени възможности за съчетаване на продуктите.
• Улеснен подбор на продуктите.
• Удовлетворяваме и най-високите изисквания на професионалистите 
в сферата на красотата.
• Дава изключителна възможност за регенериране на кожата във всяка възраст.

9

продукти

Промоции

Нови продукти

Овлажнител на въздух 3в 1, LANAFORM MOONY

Овлажнител на въздух 3в 1, LANAFORM MOONY

-10%
Цена: 148.50лв.
Каталожна цена: 165.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 148.50лв.
Каталожна цена: 165.00лв.
Отстъпка: 16.50лв. (10.00%)
Върни До Горе