Количка

0 артикула

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

Lanaform

Основана преди 35 години, Lanaform не само се радва на огромен опит, но и ноу-хау, което я поставя сред европейските лидери в сферата на продуктите за Дома, Личната и Здравословна Грижа. Един от ключовите фактори за нейния успех са динамичната, гъвкава и изключително ефективна структура. В допълнение и стабилния растеж на компанията още от основаването й дава възможност да постигне присъствие в над 30 страни по света днес. Непрекъснатото развитие на иновативни продукти в крак с последните модерни технологии е водеща цел на Lanaform. Ежедневно се правят проучвания, и се разработват нови продукти, които да допринесат за успеха на маркатa. С цел постигане на високо качество на продуктите на пазара, Lanaform работи в тясно сътрудничество с независими органи за сертифициране и тестване, като SGS, така че всеки продукт да отговаря на националните и международни стандарти по отношение на качеството и безопасността на клиента. Всеки продукт подлежи на проверка на всеки етап от производството, преди да бъде предоставен на потребителите. Lanaform разполага с висококвалифициран екип специалисти в сферата на продажбите, който ви консултира във всяка ситуация. Дали се касае за дистрибуция, специфичен сектор или продажба през интернет, екипът на Lanaform е готов да посрещане въпросите ви и да потърси оптималното решение за нуждите Ви. ВСИЧКИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ НА МАРКАТА СА С 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

147
продукти
11
продукти

Philips

 
Профил на компанията

Royal Philips от Холандия е компания с разнообразни технологии, която се фокусира върху подобряване на живота на хората чрез смислени иновации в областите на Здравеопазването, Потребитеската електроника и Осветлението. Компанията е лидер в кардиологичната помощ, бързата медицинска помощ и медико-санитарната помощ у дома, енергийно ефективните решения за осветление и новите осветителни приложения, както и мъжкото бръснене и подстригване и устната хигиена.

0
продукти
4
продукти
21
продукти
0
продукти

AirFree

Историята на AirFree® е наистина уникална и необикновена. Технологията на уреда е създадена благодарение на иновативното и креативно мислене на португалски бизнесмен. Той иска да намери ефективен начин да помогне на своя син, който да се пребори с ежедневните алергични пристъпи.
След успешно проведени тестове в микробиологични лаборатории в Португалия и най-вече след видимите резултати, постигнати при детето, се заражда идеята за производство и разпространение на уреда. Идея, водена от силното желание да се помогне на повече хора, страдащи от този вид заболявания, за да им се осигури възможност да се радват на живот без алергични и астматични пристъпи.
Въздухопречиствателят AirFree® работи на принципа на естествената конвекция на въздуха, като алергените се унищожават при висока температура.
След леки подобрения и обновен дизайн през 2004 AirFree® се появява на пазара. Иновативната марка покорява световните пазари. От тогава AirFree® продължава да расте, произвеждайки разнообразие от модели. В момента 90% от производството се изнася директно до 50 страни в Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Близкия Изток.
Първата презентация на уреда в България е проведена от сина на собственика на AirFree® г-н Даниел Матиас, който е и детето, станало причина за създаването на уреда.

3
продукти

Omron

Регистрирахме ПАМ 2000 ЕООД по българското законодателство през 1999г. От тогава до сега работим с медицински изделия. На база на натрупания опит решихме да реализираме проекта zdravi.bg. Целта ни е да Ви предложим продукти, тествани лично от нас, селектирани по качество, надежност, възможности и не на последно място цена. Нашите продукти ще помогнат на Вас и вашите семейства да водите един по-здравословен начин на живот. Нека да сме ЗДРАВИ!

15
продукти
0
продукти
0
продукти
15
продукти

Medisana

Продукти, помагащи за подобряване на здравето и самочувствието

64
продукти

NOW

Мисията на NOW е да предоставя висококачествени продукти и услуги, които да помагат на хората за един по- здравословен живот. През 1948-ма година, в най - ранния етап от развитието на индустрията за хранителни добавки, предприемачът Пол Ричард плаща 900$ за покупката на Fearn Soya Foods, производител на зърно и бобови продукти от Чикаго. Това може да се счита за практическото начало на ера от шест десетилетия, в които NOW осигурява на своите потребители здравословни продукти на достъпни цени. NOW все още е собственост на семейство Ричард, както е било и в самото начало. Ел Ричард официално дава старт на компаниятa NOW през 1968-ма година, а от тогава цялото семейство допринася за нейния успех. През 1968-ма година, NOW е създадена с вярата, че доброто здраве не е лукс, достъпен само за богатите. За последните четиридесет години това се е превърнало в главната цел на NOW - да доставя възможно най- високото качество на цени, които може да си позволи всеки. Днес, NOW е една от най- продаваните марки в магазините за здравословни храни, всепризнат производител, уважават от цялата индустрия и клиентите по цял свят. NOW е лидер в областта на здравословното хранене и развиване на иновативни методи в тази сфера. NOW расте постоянно в последните десетилетия, но едно нещо не се променя - нашата ангажираност да предоставим продукти, които позволяват на хората да водят по - здравословен живот. NOW има редица награди в областта на здравословното хранене и индустрията с хранителни добавки, като трудно можем да изброим всички. NOW е една от малкото компании със собствено производство, собствени фабрики и инфраструктура. Ние от NOW не възлагаме на друг да върши нашата работа. NOW се ползва с всички сертификати за най-високо качество, изисквани от законодателството в САЩ, включително GMP. Доказателство за високото качество на продуктите на NOW са милионите доволни клиенти от цял свят, на които благодарим за безкрайната лоялност през годините!

228
продукти

АКВАФОР

Корпорация АКВАФОР е основана през 1992 година за разработка и производство на битови пречистватели на вода. Днес, това е една от най-големите компании с над 1000 висококвалифицирани служители. Филтрите за вода АКВАФОР се използват от милиони семейства в Русия, ОНД, страните от Еропейския Съюз, Америка и Азия. Нашите продукти се предлагат от дилърите, както и от големите вериги магазини за храна и DIY, такива като Ашан, Карусел, Лента, Metro Cash & Carry, Oкей, Перекресток, Пятерочка, Домовой, Касторома, Leroy Merlen, OBI, Maksidom, Метрика, Carrefoure, Kaufland, Tехномаркет, както и в много други. АКВАФОР - това е собствено производство, разработка и реализация на идеи в крайния продукт. Цялата ни продукция се проектира в съответствие с различни изисквания за пречистване на вода, което позволява ефективно да се пречиства водопроводна, чешмяна и сондажна вода навсякъде по света. Днес, АКВАФОР е най-големият производител на материали за пречистване на питейна вода и битови водопречистватели на тяхна основа. Внимание към специфичните проблеми на пречистването на води в различни условия и научен потенциал на служителите, ни позволиха да заемем мястото като технологичен лидер на пазара за битови пречистватели на вода. Превъзходното качество на продуктите АКВАФОР се постига чрез постоянно усъвършенстване на вече съществуващите продукти и създаване на нови такива. Ние отделяме голямо внимание за развитието на модерни технологии за пречистване на вода и начините на тяхното прилагане. Нашите филтри съдържат само най-добрите материали, а качеството на продуктите се контролира на всички етапи от създаването му. Ние се грижим за това клиентите ни да получават продукт с най-високо качество. Приоритетът на компанията е безопасността на потребителите, а стремежът ни към това е потвърден със сертификати за съответствие с най-високите международни стандарти за качество от водещите независими организации.

14
продукти

TRANS WORLD EUROPE

Транс Уърлд Европа ООД е частна компания основана през 2004 година. Дейността на компанията е насочена основно към внос и дистрибуция в България на висококачествени и високотехнологични изделия от страните на Далечния Изток. Компанията поддържа търговски отношения с фирми от Китай, Тайван, Хонг Конг и Малайзия. Компанията притежава собствена търговска марка TWE®, под която внася и предлага на българския пазар продукти с най-високо качество и надеждност. Транс Уърлд Европа ООД е официален вносител с изключителни права за продуктите на тайванския концерн You Long Industrial Ltd. за България. You Long Industrial Ltd. е специализиран производител на обезвлажнители, влагорегулатори, йонизатори и охладители. Всички модели са оригинална тяхна разработка като много от тях са защитени с патенти. Заводите на You Long Industrial Ltd. се намират в специалната икономическа зона Шенджен в Китай и производството им е сертифицирано по ISO 9001 и ISO 14001. Продуктите на You Long Industrial Ltd. напълно отговарят на високите стандарти, действащи в Европейския Съюз. Всички предлагани модели имат сертификати за безопасност TÜV-GS и електромагнитна съвместимост TÜV-EMC.

6
продукти

Krista G

"Krista G" е основана през 2001 година. Основна дейност на фирмата е производство и разпространение на 100% натурални български продукти - хранителни добавки, пробиотици и натурална козметика. В началото на своята дейност "Krista G" стартира със седем вида пробиотични хранителни добавки на основата на лактобацилус булгарикус. Впоследствие тези седем вида се доразвиха, подобриха, концентрираха и редуцираха. В момента фирмата предлага уникални пробиотични здравословни добавки - чист пробиотик, пробиотик с розово масло и пробиотик за деца. Те съдържат висока концентрация на активни живи клетки на лактобацили и бифидни бактерии - над 1 млрд в грам продукт. Основните показания са свързани с нормализирането на стомашно-чревната микрофлора и предпазване от развитието на патогенни и гнилостни микроорганизми в храносмилателния тракт; преодоляване на дисбиозите след антибиотикотерапия; отстраняване на различните въздействия на рисковите фактори на околната среда; преодолявяне на хроничната умора; облекчаване симптомите на менопаузата и постклимактериумния период при жените; протекция на имунната система. Естествените микроелементи на млякото се явяват и лесноусвоима клетъчна храна. Подпомагат дейността на щитовидната, задстомашната, простатната и надбъбречните жлези. Серията пробиотични добавки бе наградена със Златен медал и Диплом през 2006 г. на Международния панаир - Пловдив. Фирма "Krista G" предлага 19 вида билкови екстракти, в състава на повечето от които е включен и пчелен прополис - природен антибиотик. Те добиха широка популярност в България. Компанията предлага и хранителни добавки в капсулна форма, специално разработени за хора с наднормено тегло, проблеми с черния дроб, снижаване нивото на лошия холестерол, намаляване риска от появата на злокачествени образувания и други показания. Фирма "Krista G" предлага и над 60 вида козметични 100 % натурални продукти без добавени парабени, свързани с грижата за лицето, тялото, косата. България е известна по света с изключителните лечебни свойства на българските билки. В тази връзка фирмата произвежда и увеличава номенклатурата си от продукти, които успешно се налагат на българския пазар. Всички продукти на "Krista G" действат тонизиращо, освежаващо и укрепващо, усилват имунната защита, повлияват върху сърдечно-съдовата, дихателната и централната нервна система, стимулират функциите на половата система, съдействат за подобряване на храносмилането и функциите на двигателната система. Имат мощно антиоксидантно действие. Отличават се с високо качество и са съобразени с възможностите на българския пазар. Целият екип на фирмата се стреми да се пребори с мрачната статистика, която поставя народа ни на едно от първите места по заболеваемост в света. Мениджърският екип на компанията преследва успешно своята основна цел - най-българското за българите. Успешната маркетингова стратегия, разработена от "Krista G", е насочена както към задоволяване потребностите на вътрешния пазар, така и към възможности за разпространение извън пределите на страната. Фирма "Krista G" се включва успешно и в програми, подпомагащи работещите във вредна среда и търси нови контакти и възможности за реализиране в социални програми на правителствени или неправителствени организации с цел подпомагане здравето на болни, възрастни хора или деца, както и програми, свързани с трудовата заетост. Екипът на "Krista G" с радост би приел предложения от колективи, организации или фирми, готови да споделят идеята българските продукти за здраве и красота да достигнат до всеки българин. Ние Ви предлагаме: • Натурални екстракти за сила, жизненост и енергия • Натурални екстракти за повече здраве и самочувствие • Здраве от природата • Особена грижа към лицето • Специална грижа за проблемна кожа • Магията на етеричните масла • Ежедневна грижа за косата и тялото • Специално отношение към косата • Необходимото внимание към стъпалата

73
продукти

Seisaban

Ние сме фирма "Seisaban" от Сирия, гр. Алеппо, и сме производители на тези прекрасни сапуни, известни от векове със своите лечебни свойства. Предоставяме на вашето внимание изключителна колекция от напълно натурални сапуни, ръчно изработени по традиционни арабски рецепти и придобили слава и полулярност през вековете благодарение на своята чистота и нaтурални съставки. Сапуните Алеппо са здравословни и полезни за кожата, действат подхранващо, омекотяващо и освежаващо. Изглаждат бръчките, помагат за растежа на косата и срещу пърхота, използват се в борбата с псориазиса и екземите. Не съдържат животински мазнини, оцветители, киселини, ароматизатори, антиоксиданти, химически или синтетични производни. "Лекар има трима помощници: дума, растение и нож".. Така още преди хиляда години е казал известен арабски учен и лекар Абу ибн Сина (Авиценна), и завещал на своите последователи да използват лековита сила на билките. Масла, билки, треви и други естествени съставки, внимателно подбрани в съответствие с традиционни арабски рецепти, изпитани от векове и съвременните научни изследвания. Всеки компонент има своите уникални свойства и, смесени, те създават неповторимото въздействие на нашите продукти. Нашите сапуни съдържат следните добавки: палмово масло, масло от жасмин, лимоново масло, бял мускус, масло от сандалово дърво, масло от роза, прополис, мед, масло от черен кимион, бадемово масло, кокосово масло, рициново масло,шафран, масло от орлово дърво, масло от амбра, масло от джоджен, червена глина, планински билки.

9
продукти

Pure Nutrition

Качествени хранителни добавки от USA

82
продукти

BSN

Хранителни добавки

23
продукти
3
продукти

ON

Optimum Nutrition - качествени хранителни добавки

55
продукти
41
продукти
3
продукти

Venus Roses Labsolutions

Венъсросузес Лабсълюшънс ООД е българска фирма, специализирана в производството на изцяло естествени продукти за здраве и красота. Продуктите на основа на 100% българско розово масло са утвърдени и търсени в цял свят, заради изключителното високото си качество, достъпна цена и благотворно действие. Маслото от роза Дамасцена се е използвало успешно в медицината и козметиката още от древността, тъй като в него се съдържат повече от 300 активни субстанции. То има стягащ и заздравяващ ефект и е тонизиращ кожата антиоксидант. Има антимикробно и кръвоспиращо действие. Използва се успешно срещу фригидност и импотентност, а също и при депресии и сърдечни болести, заради мощните си релаксиращи свойства. Венъсросузес Лабсълюшънс ООД използва само най-високо качество розово масло, добито в България по традиционен метод. Капсулите VenusRoses се произвеждат посредством патентованата иновативна технология Licaps® на Capsugel France, без топлинна обработка. Фирмата разработва също и продукти, базирани на екстракт от слуз на охлюв. Слузта на охлюва е отдавна известен антиоксидант с противоракови свойства, ценен източник на алантоин, колаген и еластин, както и на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини. Екстрактът се извлича, без да нанася никаква вреда на охлювите, които се отглеждат в български ферми по природосъобразен, естествен начин. В своята дейност Венъсросузес Лабсълюшънс ООД залага на съчетанието от иновация и традиции, на високо качество без компромиси.

http://venusroses-labsolutions.eu/bg/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/

3
продукти
9
продукти
13
продукти
4
продукти

DERMACODE

D E R M A C O D E   by I.Pandourska
  
Професионална и персонална козметика за лице.

Дейността ни e съсредоточeна върху разработване на серуми филъри и флуиди – новите безкръвни скалпели!
 
DERMACODE by I. Pandourska е професионална козметика за лице, формулирана с френски суровини на водна и мастна основа, предназначени за лице - адаптирани за дерматолози и козметици.
Продуктите на DERMACODE by I. Pandourska са подходящи за активиране ръчно и механично с ултразвук, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, фриматор, четков пилинг,дарсонвал, кислороден апарат, диамантено микродермабразио, RF и др.
 
ПРЕДИМСТВА НА DERMACODE:


• Неограничени възможности за съчетаване на продуктите.
• Улеснен подбор на продуктите.
• Удовлетворяваме и най-високите изисквания на професионалистите 
в сферата на красотата.
• Дава изключителна възможност за регенериране на кожата във всяка възраст.

9
продукти

silk'n

Марката Silk'n - световния лидер в разработването на уреди за красота изпозлвани в домашни условия.

Философията на Silk'n е да направи технологията прилагана само в клиниките за красота достъпна за всеки.

В гамата продукти на компанията се включват широка гама продукти за лице и тяло, фотоепилация и др.

Марката има над милион доволни потребители.

 

6
продукти

Bento Health

Карен Арутюнян е роден в Армения и по професия е икономист със специализация управление на производствени предприятия. Въпреки богатия опит в търговията и производството негова голяма страст и предизвикателство остава създаването на нови продукти.

 

Житейският и професионалният му път за първи път го срещат с минералите и конкретно с бентонита преди почти 20 години, когато започва работа в управлението на „Бентонит“ АД в гр. Кърджали.

 

Няколко години след това двамата със своя съдружник създават собствена фирма за производство на подземна хидроизолация на бентонитова основа.

Благодарение на упоритата работа, иновациите, отношението към клиента и, разбира се, високото качество на продукта, компанията извоюва своето лидерско място на българския пазар. Фирмата е единственият български производител на бентонитова хидроизолация. Много от сградите и търговските центрове в София имат тази хидроизолация в основите си.

 

Днес Карен Арутюнян консултира и помага на чуждестранни компании за изграждане на предприятия за производство на бентонитови продукти. През всичките тези години той развива научна дейност за бентонита, за различните му свойства, приложения и нови продукти, които могат да бъдат от полза за бизнеса и за хората. Натрупаните знания и опит, желанието да създаде продукт, в който да бъдат използвани полезните за здравето на хората качества на бентонита, водят Карен Арутюнян до идеята за създаването на Bento health.

Ние вярваме, че няма нищо по-добро от природата. Това е и слоганът на нашата компания – разказва Карен Арутюнян.

Използването на терапевтични глини може да бъде проследено още в древни времена. Според някои археологически проучвания глината е много популярна в традиционната медицина в Месопотамия. Различни видове глина са използвани външно и поглъщани от векове, основно за кожни инфекции и детоксикация на тялото. В момента бентонитната глина се откроява благодарение на ползите за здравето и лекотата на използване.

Бентонитната глина се състои от минерал, наречен монтморилонит. Смята се, че този елемент е отговорен за терапевтичните характеристики на тази глина. Бентонитът е чудотворна глина, наричана още лечебна. Тя прочиства цялото тяло от токсините: както отвътре, така и чрез външно прилагане.

Едно от най-старите и най-популярни употреби на бентонитната глина е за детоксикация на тялото. Благодарение на силния отрицателен заряд, който се смята, че се свързва с положителния такъв на токсините, е способна да абсорбира токсините, тежките метали и метаболитните отпадъци в организма. След като достигне до храносмилателния тракт, той събира вредни вещества, но не влиза в кръвообращението. Когато се използва правилно, глината може да премахне бактериите и паразитите.

Създадохме Bentohealth с екип от хора, които са експерти във всяка една област, необходима за развитието както на самия продукт, така и за налагането на бранда на пазара. Аделина Стринска е химик с над 10 годишен опит в сферата на бентонитите, и помага в разработването на нови продукти. За Bentohealth работят и специалисти по международни пазари, както и хора, които приемат за своя мисия да създават полезност на обществото.

Аз силно вярвам в нуждата постоянно да учим, да се модернизираме и да използваме иновативни методи, за да измисляме нови полезни продукти. В днешния пълен с излишна и вредна химия свят трябва да се връщаме към природата. Само завръщането към природата ще спаси планетата“ – убеден е Карен Арутюнян.

1
продукти

Biotica 1961

Политиката ни е фокусирана изцяло към иновативните подходи в съвременната фитотерапия. Здравето е основен приоритет на всеки човек и фундамент, на който се изграждат всички останали цели, желания и мечти. Желанието ни е да поставим основите в България на нестандартни и щадящи методи за лечение на много от съвременните заболявания. Смисълът на работата ни – да бъдем „смарт“ - умни, практични. Продуктовата ни гама се състои от 35 артикула, със собствен почерк и стил, с поглед в бъдещето, към медицина, която може да бъде наречена „алтернативна“. Тя подпомага конвенционалните подходи в лечението на много от фаталните болести на съвремието. През 2014 г., стартирахме проекта „Триактал” – хранителна добавка, разработена по рецептурите на Д-р Хулда Кларк, подпомагаща онко-терапията и цялостното изчистване на организма от паразити. За по-малко от година „Триактал” стана един от най-търсените продукти в своя сегмент и до момента е ненадминат по качество и чистота на съставките. Следвайки последните тенденции в областта на микробиологията и механизмите на усвояване на микроелементите от клетките създадохме серия продукти „Biotica 1961“, разработени по рецептурите на акад. Хлебаров. Изцяло базирана на концентрирани формули с растителни екстракти, позволяващи пълно усвояване на клетъчно ниво. Всяка формула е с максимална концентрация на активни компоненти и с доказан произход на екологично чисти съставки. Към момента серията се състои от 19 течни елексира и 17 продукта на каспули. Използваме най-съвременната технология за производство на течни форми, позволяващи нетермично извличане на активните компоненти. Без изкуствени консерванти, оцветители и подобрители. Нашите формули се базират на чисти концентрирани извлеци от прецизно селектирани билки и растения от сертифицирани производители. Те притежават сертификати за произход и качество. Произведени са в съответствие с най-високите европейски стандарти за производство на хранителни добавки. За капсулиране на субстанциите се доверяваме на професионализма на фармацевтичния гигант – заводите Capsugel в Colmar, Франция. Бранда “Biotica 1961” и Триактал са много добре позиционирани в он-лайн пронстранството и са разпознаваеми от неговите потребители. Към момента работим с над 300 аптеки в цялата страна. За тези години на работа успяхме да докажем себе си, да позволим десетки хиляди хора да успеят да подобрят здравето си и да открият нов, различен начин да прекроят ежедневието си. КОД И

32
продукти

Himalaya

The Himalaya Drug Company е основана през 1930 г. от M. Манал с ясната визия да предостави плодовете на науката Аюрведа на обществото в съвременна форма и да разгадае мистерията на тази 5000-годишна медицинска система. Той се обръща към древни аюрведични текстове, прави подбор на местните билки и подлага създадените формули на съвременни фармакологични и токсикологични клинични изпитания за безопасност, за да създаде нови добавки, терапевтични продукти и козметика по рецепти на Аюрведа.

89
продукти

Collagena

Мисия:

Фирмата предлага продукти за красота изчистени от вредните химикали, влагани в масовото производство на козметика.

Истинските натурални продукти са по-добри за вашето тяло. Затова ние предлагаме само и единствено натурални продукти. Всички продукти са тествани и отговарят на нашите стриктни критерии.

Нито един продукт, на фирмата не е тестван върху животни. 

Collagena R+M Класика за всички времена.

Специализираните серии за ежедневна грижа за кожата и косата покриват изискванията за висша луксозна козметика, като гарантират максимално здравето на кожата и съхраняват нейната естествена красота. Продуктите са произведени по най-съвременни технологии, отговарящи на международните стандарти. Всички продукти за кожата съдържат чист колаген – 99.5%, в активна форма за дълбочинно въздействие. Защо точно колаген? Природата е изградила нашата кожа от колаген – приблизително 75% и той се явява най-естествената и ефективна съставка за хидратиране и за забавяне на процеса на страреене на кожата. Продуктите съдържат минимално количество консерванти. Подбрани са и тествани индивидуално според състава им в Nipa Laboratory, в Англия и са с клинично доказана безвредност и ефективност. Изборът на хипоалергенна парфюмна композиция е извършен в Швейцария.

21
продукти
1
продукти

Remove

Новият бранд Remove променя правилата!!

 

Това са продукти за самоуверени хора, които възприемат живота по различен начин, давайки приоритет на новостите в депилацията. Чрез своите иновативни патентовани продукти, Remove предлага на своите потребители лесна, комфортна и успешна епилация

Remove Смарт рол-он Система  +  загряващо устройство

Remove Смарт Рол-он пълнители 

Затопляй при лилаво оцветяване, използвай при розово оцветяване!

Депилацията е по-безопасна и по-малко стресираща ако използвате Remove Смарт рол-он, благодарение на това, че „умният“ пълнител променя цвета си когато е готов за употреба!

Тъй като е съобразен със свойствата на вашата кожа, независимо от типа й, рол-онът бива 3  вида : за „тънки и редки косми“, „нормални косми“ и „ гъсти и дебели косми“. Променяйки цвета си, за да покаже че е готов за употреба, пълнителят възвръща оригиналния си цвят като започне да изстива, което се дължи на патентована технология. По този начин се разбира, че е необходимо да се затопли отново. Както споменахме по-горе, затопляйте при лилаво оцветяване, използвайте при розово оцветяване!

Друго конкурентно предимство на Смарт рол-он Системата е уникалното загряващо устройство Remove. То осигурява по-бързо и по-равномерно загряване на депилиращата смес в сравнение с традиционно предлаганите на пазара. Това се дължи на „системата за централно затопляне“, която разпределя топлината отвътре – навън, за разлика от познатите загряващи устройства. Те затоплят само външната част на флаконите, вследствие на което сместа в средата остава с по-ниска температура, което забавя процеса и влошава качеството на депилацията. С централно разположената система за затопляне Remove вие пестите време и същевременно получавате по-хомогенна и равномерно затоплена депилираща смес за по-качествени и трайни резултати!

Remove Смарт рол-он осигурява бърза, лесна и практична употреба с ергономичния си дизайн, с удобен 360-градусов захват.

В уникалната формула на този продукт не се използва колофон, който причинява възпаления на кожата. Освен това не съдържа парабени, захар и минерални масла, които също могат да увредят кожата.

Ако закупите Системата + загряващо устройство веднъж, после можете да купувате само съответния пълнител.

15
продукти

KIACCESSORI

Основана е през 2000 г. и бързо се е наложила като водеща в денталната индустрия, блъгодарение на надеждността и безупречно обслужване, допълнена от непрекъснатото търсене на иновативни продукти и авангардни решения, предназначени да посрещнат нуждите на зъбната италианска и международна сцена. Бизнесът, свързан с организационните умения и точна бизнес цел, насърчава подобряването на услугите, предлагани на клиентите, от производството до логистиката.

0
продукти