Продукти

"Умни тъкани", произведени чрез иновативни технологии

"Умни тъкани", произведени чрез иновативни технологии
16 март 2020

Нови дрехи, които оформят фигурата ви, борят се с целулита, намаляват ефекта на портокалова кожа и подобряват кръвообращението и лимфната циркулация - грешите, ако мислите, че не съществуват такива. Напротив, в производството на "интелигенте тъкани" на LANAFORM няма магия, а само редица естествени и мощни технологии.

"Умната тъкан" съчетава две технологии:

1.Микрокапсули на базата на активни козметични продукти

Текстилът съдържа милиони микрокапсули, пълни с активни козметични продукти. Тези микрокапсули са прикрепени към всяко влакно от текстила и се освобождават при контакт с кожата.

2."Интелигентно" влакно на базата на биокерамични кристали

 

 

 

Умен текстил, който проявява свойствата си, когато тялото се движи

Благодарение на есественото движение на тялото се получава триене, което разбива тези микрокапсули. След това те постепенно освобождават активните козметични продукти, които проникват и действат директно в кожата. Топлината, произвеждана от тялото, се абсорбира и трансформира от биокерамичните кристали, които от своя страна я излъчват под формата на инфрачервено лъчение, повишавайки температурата на кожата и по този начин увеличават скоростта на кръвната и лимфната циркулация. Това насърчава организма да елиминира по-качествено мастните натрупвания.

Всяка "интелигентна тъкан" има своя специална технологична характеристика:

"Умна тъкан": Secret Slim

Secret Slim се състои от 3D керамични влакна, които ще масажират кожата ви и ще повишат телесната температура, като едновременно с това подобрят кръвообращението и циркулацията на лимфната течност. Активните козметични прокутти, вградени в текстила и състоящи се от морски водорасли, ще се борят срещу натрупването на мазнини в повърхностния слой на кожата.

"Умна тъкан": Cosmetex

Клиновете Cosmetex имат директен ефект, благодарение на микрокапсулите, съдържащи се в тъканта им, които оставят кожата да изглежда по-гладка и по-тонизирана. Интелигентните фибри ще имат дълготрайно въздействие чрез намаляване на портокалова кожа и ще направят кожата ви по-еластична, гладка и по-млада, благодарение на взаимодействието между нея и керамичните кристали.

"Умна тъкан": Mass & Slim

Предимстовот на Mass & Slim е, че съдържа турмалинови кристали, които подобряват и усъвършенстват неприятните зони в дългосрочен план. Тези топченца (био-керамични кристали) са прикрепени към тъканта и излъчват инфрачервено лъчение, за да повишат внимателно локалната температура на кожата. Тази технология ще помогне на организма да елиминира мастните клетки и да се бори с целулита, изглаждайки кожата. Забелязва се засилена лимфна циркулация и детоксикация на организма. От първото приложение, този продукт ще има незабавен стягащ ефект благодарение на компресията, която оказва текстила възху тялото.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ:

 

Mass&Slim

Mass&Slim Belt

Active Slim

Cosmetex Legging 40 

Cosmetex Legging 3/4