Продукти

Професионален пилинг у дома

Професионален пилинг у дома
16 март 2020

С идването на студеното време, може би усещате че кожата ви става все по-чувствителна към температурните промени. През зимата лицето ви се влияе повече от вредни външни ефекти и сухота. Всеки обича да се отпусне и поглези в дългите зимни вечери, но кожата също има нужда от грижи. Една от начините за това е процедурата дермабразио.

 Дермабразио, препоръчваната грижа за лице през зимата?

По това време на годината духът ни е нисък и имунната ни система е слаба. И нашите лица отразяват това състояние. Това е така, защото студеният сух въздух прави кожата по-малко кръвоснабдена - кръвоносните съдове се свиват, за да ограничат загубата на топлина. Тя става по-суха, могат да се появят сърбеж и зачервяване, клетъчната регенерация е нарушена. Накратко, кожата се нуждае от подхранване. Но не се отчайвате, чакайки хубавото време за да придобиете нормалния си вид - зимата е идеалното време за преобразяване. За да направите това, почистете кожата си внимателно и, ПРЕДИ ВСИЧКО, не забравяйте да направите пилинг. Бонус: през зимата няма риск от поява на пигментация, причинена от слънцето.

Запомнете тези основни стъпки за ефективна и естествена грижа за лицето

 Дермабразио – следващо поколение пилинг

Дермабразиото е етап от процедурата за грижа за лицето, която ще ви помогне да се отървете от повърхностния слой на епидермиса и в някои случаи може да достигне на дълбочина до горната дерма. Това е важен етап, тъй като след като този слой е отстранен, новата кожа може да започне да се регенерира чрез естествения феномен на изцеление. Така ще се отървете от мъртвите клетки, които нарушават тена, и клетъчното подмладяване на кожата ви ще се активира отново.

Препоръчваме ви продуктите за пилинг в домашни условия на фирма LANAFORM:

 

 

"Minidermabrasion" използва техника, базирана на абразивната функция на сменящите се сапфирени приставки и непрекъснато всмукване. Тези сапфирени накрайници премахват мъртвата кожа и намаляват ефекта на стареенето.

  

 

"Microdermabrasion" използва техника, базирана на абразивната функция на сменящите се сапфирени приставки и непрекъснато всмукване. Тези сапфирени накрайници премахват мъртвата кожа и намаляват ефекта на стареенето.

  Резултати от редовното прилагане на процедурата

След период от 28 дни на прилагане на дермабразио, веднъж или два пъти в седмицата, ще забележите следните промени:

Подобрява се изгледа на кожата

Намаляване на дефектите, бръчки и фини линии, петна, черни точки и признаци на умора

Кожата поема по-добре овлажняващия крем

Вашият тен ще изглежда сияен и равномерен, а порите в кожата ви ще бъдат стегнати; дефектите ще са избледнели и фините линии - изгладени. Не е зле, нали?