Ел.четка за зъби PHILIPS HX6322/04

Продукти
129,00 лв. 119,97 лв.
  • Марка: PHILIPS
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Интерактивното приложение кара децата да се вълнуват от миенето на зъбите

Приложението Philips Sonicare For Kids се синхронизира със звуковата четка за зъби на детето, за да му помогне да научи повече относно грижа за устната кухина чрез игра. Треньорът по миене на зъби на детето го предизвиква да четка зъбите по-дълго и по-добре. Всяка сесия започва с ясни визуални инструкции относно правилните техники на миене и функцията за следене на напредъка на приложението записва общата ефективност. Децата се учат, докато се забавляват, а родителите виждат колко добре се справят децата между проверките.

98% от хората казват, че тя помага на децата да мият зъбите си по-дълго и по-добре*

С четката и приложението Philips Sonicare For Kids децата могат да разберат сами как да мият зъбите си по правилния начин. Приложението се синхронизира със звуковата четка за зъби на вашето дете чрез Bluetooth, за да покаже подходящи техники на миене и за проследяване на ефективността. Децата могат да видят колко добре се мият зъбите си и да печелят вълнуващи награди за добре свършената работа. Образователно и ефективно, 98% от анкетираните родители казват, че с него е по-лесно да научат децата да мият зъбите по-дълго и по-добре. Това е забавен начин да се помогне на децата да развият здравословни навици за устна хигиена, които ще им служат цял живот.

Вълнуващи награди за успешни сесии на миене

Приложението и четката Philips Sonicare For Kids предоставят едно съвсем ново ниво на забавление при миенето на зъбите. Основният персонаж на приложението е любвеобилният Спаркли, който наистина обича да има чисти зъби. Децата се грижат за Спаркли, докато треньорът по миене на зъби на приложението ги предизвиква да ги мият по-дълго и по-добре. Всеки път, когато детето ви четка зъбите си добре, Спаркли става по-щастлив и всяка успешна сесия на четкане се възнаграждава. Децата могат да отключват аксесоари, с които да персонализират Спаркли, или могат да спечелят храна за Спаркли, който обича да се храни здравословно. Родителите могат и сами да избират награди в приложението.

Следете времето за миене на зъби дори когато не ползвате приложението

С четката за зъби Philips Sonicare For Kids с разрешен Bluetooth функцията Quadpacer на приложението проследява сесиите на миене в реално време. Тя разбира кога започва една сесия, кога има пауза и кога е завършена. Благодарение на вградената памет и маркировката за време на дръжката на четката можете дори да запаметите данни за до 20 сесии на миене, когато не използвате приложението. Следващия път, когато използвате заедно приложението и дръжката, подробностите на тези сесии се синхронизират в календара на приложението. Награди за успешните сесии все още могат да се събират, а вашето дете може лесно да види докъде е напреднало.

KidTimer и KidPacer за миене на зъби по правилен начин за цял живот

За да се насърчи правилен режим на миене, електрическа четка за зъби Philips Sonicare For Kids с разрешен Bluetooth се свързва с приложението и помага на децата бавно да увеличават времето за миене. Целта е да се достигне до препоръчаните от стоматолозите две минути. Когато използвате приложението, децата започват да имитират треньора по миене на зъбите на приложението, докато той внимателно четка всяка една част от тях. Треньорът по четкане ще насърчи детето ви да увеличи времето, отделяно за всеки участък. Когато детето почиства зъбите по-дълго, то ще бъде възнаградено от Спаркли, който е щастлив със своите наистина чисти зъби. Това е забавно обучение на правилното миене на зъбите за цял живот.

Забавни сменяеми лепенки за персонализиране

Забавните лепенки за дръжката позволяват на децата да избират как да изглежда тяхната четка. С осем сменяеми дизайна вътре в кутията на всяка звукова четка децата могат да сменят облика на четката толкова често, колкото искат. В съчетание с възможността да персонализират външния вид на персонажа на приложението изживяването с Philips Sonicare For Kids има за цел преди всичко ефективна грижа за устната кухина и забавление по всяко време.

Лесна за хващане от родители и деца

Проектирана ергономично, за да даде възможност на децата да мият зъбите си или сами, или с родителите си. Всяка четка за зъби Philips Sonicare For Kids притежава умело проектирана дръжка, която дава възможност на родителите и децата да четкат заедно, ако поискат. Стабилният захват гарантира, че по-малки ръце могат да придвижват четката самостоятелно, докато просторният дизайн дава възможност на родителите да помагат, когато е необходимо. Благодарение на надеждния дизайн на дръжката децата лесно могат да съхраняват четката за зъби в изправено положение или да поставят паста за зъби, докато четката е в хоризонтално положение.

Динамичното почистващо движение насочва вода между зъбите

Докато децата се учат да мият зъбите си, нашата звукова технология върши останалото. Уникалното динамично действие на електрическа четка за зъби Philips Sonicare нежно и ефективно достига дълбоко между зъбите и по линията на венците. С над 500 движения в секунда звуковата почистваща мощност компенсира за развиването на техниките, докато децата стават по-добри с почистването. Тази технология прави четката за зъби Philips Sonicare For Kids до 75% по-ефективна от ръчните четки за зъби, което води до по-успешни прегледи.

Двата режима на мощност за деца осигуряват нежно и ефикасно почистване

С два режима на мощност, подходящи за деца, тази мощна четка за зъби предлага подходящо почистване за различни възрасти; ниска мощност за по-малки деца и висока за по-големи.

Главата за четка е налична в 2 размера

Тази електрическа четка за зъби Philips Sonicare се предоставя с 1 глава за четка със стандартен размер. Глава за четка с компактен размер е също налична за отделно закупуване. Размерите на главите за четки Philips Sonicare for Kids са специално проектирани за нежно почистване и защита на зъбите, докато те растат.

Гумираната глава е създадена да предпазва детските зъбки

Гумираната глава на тази електрическа четка е проектирана да помага за защитата на растящите зъби

Предпочитани от стоматолозите за собствените им деца

91% от родителите професионални стоматолози предпочитат Philips Sonicare For Kids за собствените си деца****

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.