Преса PHILIPS HP8374/00

Продукти
185,00 лв.
  • Марка: PHILIPS
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Сензор MoistureProtect за интелигентно оформяне

Сензорът MoistureProtect диагностицира косата ви 30 пъти в секунда и адаптира температурата, за да запази естествената й хидратация.

 
Технологията MoistureProtect запазва естествената влажност на косата

Технологията MoistureProtect контролира и адаптира температурата за усилване на блясъка и за запазване на естествената влажност на косата. Предпазва косата Ви от прегряване като винаги гарантира оптимална температура. Насладете се на красива коса отвътре и отвън.

 
Плочи с титаново покритие за бързо и гладко изправяне

Професионални плочи с титаново покритие за най-добра топлопроводимост. Тази плоча с отличен материал е здрава, издръжлива и провежда бързо топлина, което води до бързо изправяне.

 
Йонна грижа за гладка, лъскава коса без заплитане

Отрицателно заредените йони елиминират наелектризирането, подобряват състоянието на косата и заглаждат кутикулите на косъма, за да подсилят блясъка и лъскавината на косата. Резултатът е гладка, блестяща коса без хвърчащи краища.

 
Цифров светодиоден дисплей за лесно управление

Лесно задавайте и управлявайте настройките за температура и скорост, за да оформите идеалната прическа. Избирайте от 3 настройки за температура (200 – 175 – 150°C), които работят заедно със сензора и осигуряват изправяне винаги с най-добрата температура за вашия тип коса.

 
Подвижни плочи за нежно стилизиране

Подвижните плочи се движат, за да регулират натиска върху косата. Това предпазва косъма от увреждане и намалява вероятността от накъсване.

 
Бързо време на нагряване от 15 секунди

Високопроизводителен нагревател с бързо нагряване от само 15 секунди.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане