Фотоепилатор PHILIPS BRI953/00

Продукти
999,00 лв. 929,07 лв.
 • Марка: PHILIPS
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

 • С уникални обли прикачващи елементи
 • Прецизни зони, тяло, лице
 • Със сензор SmartSkin
 • Използване без кабел и с кабел

 

Технически спецификации:

 

Зони на третиране :

 • Зони на тялото : Ръце, Крака, Корем
 • Зони на лицето : Брадичка, Горна устна, Линия на челюстта
 • Чувствителни зони : Подмишници, Бикини линия

Режим на работа :

 • Плъзгане и генериране на импулс : За бързо приложение
 • Клеймо и импулс : За третиране на малки зони
 • Употреба с кабел/без кабел : Използване без кабел и с кабел

Продължителност на процедурата :

 • Долни части на краката : 8,5 мин
 • Линия на бикините : 2 мин
 • Подмишница : 2,5 мин
 • Зони на лицето : 1,5 мин

Технически характеристики на приставките :

 • Приставка за третиране на тяло : Форма: изпъкнала извивка, Прозорец с размер: 4,1 см2
 • Приставка за третиране на лице : Форма: плоска, Прозорец с размер: 2 см2, допълнителен филтър
 • Приставка за прецизно третиране : Форма: вдлъбната извивка, прецизна, Прозорец с размер: 3 см2

Безопасност и регулируеми настройки :

 • 5 настройки за интензивност на светлината : Регулируеми според вашия тип кожа
 • Вградена система за безопасност : Предотвратява случайното генериране на импулс
 • Вграден UV филтър : Предпазва кожата от UV светлината
 • Сензор за цвят на кожата : Установява цвета на кожата ви
 • Сензор SmartSkin : Правилната настройка при поискване

Технически данни :

 • Мощна лампа : Генерира > 250 000 импулса

Включени в комплекта :

 • Адаптер : 19,5 V/4000 mA
 • Указания за употреба : Ръковод. за потребителя
 • Съхранение : Луксозен калъф

Гаранция: 24 месеца

Експертна IPL технология у дома, разработена съвместно с дерматолози

IPL е съкращение на "интензивна импулсна светлина". Philips Lumea излъчва нежни светлинни импулси в корена на косъма, като поставя фоликула във фаза на почивка. В резултат на това количеството косми, които растат по тялото ви, постепенно намалява. Повторното третиране прави кожата ви видимо красива и гладка при допир. Третирането за предотвратяване на повторното израстване на косми е безопасно и нежно – дори в чувствителните зони. Philips Lumea е клинично тествана и разработена съвместно с дерматолози за лесно и ефективно третиране – в комфортната обстановка на собствения ви дом.

Интелигентни приставки адаптират програмите за всяка зона на тялото

Вашето тяло е уникално. И неговата кожа, извивки и контури трябва да се третират също по уникален начин. Приставките за цяло тяло на Lumea са оформени така, че да прилягат плътно към всяка извивка, и ще адаптират програми, персонализирани за всяка зона на тялото. Прозорците за третиране са създадени така, че да увеличат максимално контакта с кожата ви, за да се гарантира, че светлината няма да избяга, което позволява ефективно и нежно третиране дори на деликатните и чувствителни зони.

Със сензор SmartSkin

Philips Lumea Prestige разполага с 5 енергийни настройки и улеснява избирането на правилната, благодарение на сензора SmartSkin. Сензорът SmartSkin показва най-комфортната настройка за жени с тон на кожата, подобен на вашия.

Експертна IPL технология у дома, разработена съвместно с дерматолози

IPL е съкращение на "интензивна импулсна светлина". Philips Lumea излъчва нежни светлинни импулси в корена на косъма, като поставя фоликула във фаза на почивка. В резултат на това количеството косми, които растат по тялото ви, постепенно намалява. Повторното третиране прави кожата ви видимо красива и гладка при допир. Третирането за предотвратяване на повторното израстване на косми е безопасно и нежно – дори в чувствителните зони. Philips Lumea е клинично тествана и разработена съвместно с дерматолози за лесно и ефективно третиране – в комфортната обстановка на собствения ви дом.

Доказано нежно и ефективно третиране

Обективните изследвания показват до 92% намаляване на окосмяването след три процедури. Направете първите четири процедури на всеки две седмици, а следващите осем процедури на всеки четири седмици. След 12 процедури можете да се насладите на шест месеца гладка кожа без окосмяване*.

Подходящи за широк спектър кожа и окосмяване

Philips Lumea Prestige е ефективен за широк спектър от окосмяване и типове кожа. Той работи върху естествено тъмноруси, кафяви и черни косми и върху много бледи до тъмнокафяви тонове на кожата. Фотоепилаторът се нуждае от контраст между пигмента в цвета на космите и пигмента в тона на кожата, което значи, че (както при други процедури на основата на фотоепилация) Lumea не може да се използва, за да се третират сиви, светлоруси или червени косми. И не е подходящ за много тъмна кожа.

Технология SenseIQ за персонализирано обезкосмяване 

Установява. Сензорът на Lumea’s SmartSkin установява цвета на кожата ви и посочва настройка на светлината за най-голямо удобство. Адаптира. Интелигентни приставки адаптират програми, персонализирани за всяка зона на тялото. Грижи се. Разработен съвместно с дерматолози и вдъхновен от вас за нежно и дълготрайно обезкосмяване дори на чувствителните зони***.

Използване без или с кабел

Lumea Prestige е единственият безкабелен фотоепилатор, с който можете да третирате труднодостъпните зони, без да има кабел, който да ограничава обсега или ъгъла. Също така липсата на кабел означава, че можете удобно да третирате космите на тялото си от всяка точка във вашия дом.

Доказано безопасно и ефективно третиране

Обективните изследвания показват до 92% намаляване на окосмяването и то само след 3 процедури**. Първите 4 процедури трябва да бъдат правени на всеки 2 седмици, след което трябва вече да виждате желаните резултати. За да поддържате резултатите си, просто повтаряте процедурата на всеки 4 седмици. Само след 8 поддържащи процедури можете да бъдете обезкосмени в продължение на 6 месеца* За да увеличите тази снимка, моля, щракнете върху изображението в галерията с изображения в горната част на страницата.

Прецизна приставка за лице с допълнителен филтър

Приставката за лице е създадена с грижа така, че да има малък, плосък 2 см2 прозорец, за да можете ефективно и нежно да третирате космите по лицето си. Идеална за горната устна, брадичката или линията на челюстта, приставката също така разполага с допълнителен филтър, вграден в нея. Когато се постави към устройството, интелигентната приставка автоматично адаптира светлинното третиране за лицето ви. 84% от жените са доволни от намаляването на окосмяване по лицето****.

БЕЗПЛАТНО приложение Lumea като персонален инструктор на ваше разположение

Приложението Lumea е безплатно за изтегляне и предлага уникално и персонализирано изживяване – само за вас. То е вашият собствен персонален инструктор, за да гарантира, че ще извлечете максимума от вашето устройство Lumea и ще го използвате правилно за постигане на дълготрайни резултати. Приложението ви помага да създадете свой персонализиран график за третиране спрямо зоната на тялото със съвети по време на всяко третиране. Всичко, което трябва да направите, е да проверявате редовно приложението, за да сте сигурни, че сте запознати с всички известия или напомняния.

Интелигентни приставки адаптират програми за всяка област на тялото

Вашето тяло е уникално. И неговата кожа, извивки и контури трябва да се третират също по уникален начин. Приставките за цяло тяло на Lumea са оформени така, че да прилягат плътно към всяка извивка, и ще адаптират програми, персонализирани за всяка област на тялото. Прозорците за третиране са създадени така, че да увеличат максимално контакта с кожата ви, за да се гарантира, че светлината няма да избяга, което позволява ефективно и нежно третиране дори на деликатните и чувствителни зони.

Прецизна приставка за бикини зона и подмишници

Интелигентната прецизна приставка е със среден размер с 3 см2 прозорец за прецизно покритие на бикини зоната и подмишниците. Извитият дизайн следват плътно контурите на тялото ви за максимален контакт с кожата. Когато приставката се постави с щракване към устройството, тя адаптира персонализирана програма за тези зони на тялото.

Приставка за тяло с извит навътре дизайн

Интелигентната приставка за тяло разполага с нашия най-голям прозорец за третиране с размер 4,1 см2, това я прави перфектна за бързо третиране на по-големи зони от тялото, като крака, ръце и стомах. Извитият навътре дизайн следва плътно контурите на тялото ви за максимален контакт с кожата. Когато поставите с щракване приставката, тя адаптира персонализирана програма, специално за вашата област на тялото. 83% от жените са доволни от намаляването на окосмяването по краката****.

Прецизна приставка за лице с допълнителен филтър

Приставката за лице е създадена с грижа така, че да има малък, плосък 2 см2 прозорец, за да можете ефективно и нежно да третирате космите по лицето си. Идеална за горната устна, брадичката или линията на челюстта, приставката също така разполага с допълнителен филтър, вграден в нея. Когато се монтира към устройството, интелигентната приставка автоматично адаптира светлинното третиране за лицето ви. 84% от жените са доволни от намаляването на окосмяване по лицето****.

Подходяща за различни типове кожа и окосмяване

Philips Lumea Prestige работи ефективно, лесно и безопасно в голям диапазон от косми и кожи. Работи на естествено тъми руси, кафеви и черни косми и на от много бледи до тъмнокафеви тонове на кожа. Както други базирани на фотоепилация терапии, Philips Lumea не може да се използва за третирането на бяла/сива, светлоруса или червена коса и не е подходящ за много тъмна кожа. Това е поради високия контраст, необходим между пигмента в цвета на космите и пигмента в тона на кожата.

Прецизна приставка за бикини зона и подмишници

Интелигентната прецизна приставка е със среден размер с 3 см2 прозорец за прецизно покритие на бикини зоната и подмишниците. Извитият дизайн следват плътно контурите на тялото ви за максимален контакт с кожата. Когато приставката се постави с щракване към устройството, тя адаптира персонализирана програма за тези зони на тялото.

Без смяна на части, без скрити разходи

Philips Lumea е цялостно решение, което е готово за работа директно от опаковката. Не са необходими касети или гелове за повторно пълнене.

Със сензор SmartSkin

Philips Lumea Prestige с технологията SenseIQ разполага с пет настройки за светлината, които са лесни за избиране. Сензорът SmartSkin установява цвета на кожата ви, след което посочва най-комфортната настройка на светлината в зависимост от това коя зона ще третирате.

Приложението Lumea IPL. Близо до вас през всеки един момент

Чрез безплатното приложение Lumea IPL можете още по-лесно да получите до шест месеца дълготрайна гладка кожа* в комфорта на собствения си дом. Интуитивното приложение може да ви помогне със съвети и трикове за техниката ви през всеки един момент, докато персонализираните програми за третиране и адаптивният график управляват идеалните за вас моменти за процедури. Така винаги ще бъдете готови по най-бързия начин.

Без смяна на части, без скрити разходи

Philips Lumea е цялостно решение, което е готово за работа директно от опаковката. Няма нужда от резервни части, доливания или гелове и дори резервна лампа.

Използване се без или с кабел

Philips Lumea Prestige може да се използва както без, така и с кабел. За големи зони като краката препоръчваме да използвате устройството с кабел за по-бързо третиране без прекъсване. Когато третирате по-малки или труднодостъпни зони, като лицето, подмишниците или бикини зоната, използвайте устройството без кабел, така че да можете да се насладите на пълната свобода на движенията.

Приставка за тяло с извит навътре дизайн

Интелигентната приставка за тяло разполага с нашия най-голям прозорец за третиране с размер 4,1 см2, това я прави перфектна за бързо третиране на по-големи зони от тялото, като крака, ръце и стомах. Извитият навътре дизайн следва плътно контурите на тялото ви за максимален контакт с кожата. Когато поставите с щракване приставката, тя адаптира персонализирана програма, специално за вашата област на тялото. 83% от жените са доволни от намаляването на окосмяването по краката****.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

 • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
 • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
 • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.