Маша PHILIPS BHB876/00

Продукти
245,00 лв. 227,85 лв.
 • Марка: PHILIPS
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Характеристики :

 • Автоматично въртене
 • Посоки на въртене
 • Покритие на нагрятите части : кератинова керамика
 • Автоматично изключване : след 60 мин
 • Въртящ се кабел
 • Халка за съхранение

Аксесоари :

 • Аксесоар за почистване на цилиндъра
 • Аксесоар за разделяне на кичури

Тип коса :

 • Всички типове коса

Технически данни :

 • Температура на оформяне : 170 °C – 190 °C – 210 °C
 • 3 посоки на къдрене : Дясно – Редуване – Ляво
 • Настройки на таймера : 8 сек – 10 сек – 12 сек
 • Време за загряване : 30 сек.
 • Напрежение : Универсална V
 • Дължина на кабела : 2 м

Гаранция : 24 месеца

Интелигентна система за накъдряне за съвършено оформяне

Насладете се на съвършено оформяне с нашата интелигентна система за накъдряне. Иновативната система е страхотен пакет с много обновени функции. Удивителни, трайни къдрици се създават с натискането на един бутон с два автоматично въртящи се предпазителя за къдрици. Те навиват всеки кичур коса като професионален стилист като същевременно се грижат за косата ви. Интелигентната технология за подсилване на къдриците позволява на автоматичната маша за къдрене да създава трайни резултати при по-щадящи настройки на температурата. По-дългият цилиндър, лесният вертикален захват и отворената конструкция на това устройство, които следват естествения път на вашата коса ви помагат да оформяте идеално с минимално усилие.

Интелигентни предпазители за къдрици за професионално направени, невероятни, трайни къдрици

Нашата автоматична маша за накъдряне създава идеални и невероятни къдрици, които издържат всеки път. Благодарение на нашите иновативни интелигентни предпазители за къдрици, косата е идеално увита около цилиндъра като след майсторско докосване на професионален фризьор. Тъй като всеки кичур коса се навива равномерно при контролирана температура, резултатът всеки път е идеален. Най-доброто е, че тази висококвалифицирана работа се извършва автоматично само с натискането на един бутон!

Отворена конструкция за идеални къдрици без проблеми

Нашата иновативна отворена конструкция в комбинация с два вертикални предпазителя за накъдряне ви помагат да постигнете страхотни къдрици, като същевременно се грижите за косата си. В просторния цилиндър въртящите се предпазители за къдрици нежно и плавно увиват косата около цилиндъра за накъдряне без проблеми. Тъй като нашите предпазители на къдрици са оформени вертикално, следвайте естествената посока на косата и има по-малък шанс за заплитане на косата ви. Оформяйте косата си спокойно.

Дълъг цилиндър за оформяне на 2 пъти повече коса в движение

Благодарение на 113% повече повърхност на къдрене на автоматичната маша за къдрене*, вече можете да оформяте 2 пъти повече коса в движение. Постигнете идеалните къдрици вече по-лесно и по-бързо.

27 комбинации на настройки за различен външен вид

Насладете се на различен външен вид с 27 комбинации на настройки (3 настройки на таймер, 3 настройки на температура, 3 настройки на посока на накъдряне). Различните настройки за накъдряне, температура и време могат да се използват в различни комбинации за постигане на желания от вас външен вид всеки път.

Защитно керамично покритие със съдържание на кератин

Защитно керамично покритие със съдържание на кератин за по-добра грижа за косата ви.

Вертикален захват за лесно използване

Автоматичната маша за къдрене се държи в естествено вертикално положение с отпуснат захват, което прави безпроблемно създаването на перфектни, идеални къдрици по цялата ви глава. Бутоните за работа са разположени там, където е захватът, за да можете интуитивно да ги достигнете. Извитата, женствена форма на цилиндъра за накъдряне прави накъдрянето удобно дори по-близо до скалпа ви.

3 топлинни настройки и 3 настройки за време за различни типове коса

Трите топлинни настройки (170°C – 190°C – 210°C) и трите настройки за таймера (12 сек – 10 сек – 8 сек) ви помагат да постигнете страхотни резултати от хлабави до стегнати къдрици при различни типове коса. Настройката с висока температура с допълнително време за накъдряне например ще оформи къдриците по-стегнати – идеално за по-гъста коса. Настройката за ниска температура в комбинация с по-краткото време за накъдряне е оптимално за коса, която се нуждае от допълнителна защита.

Технология за подсилване на къдриците: страхотен резултат при щадяща настройка на топлина

Нашата интелигентна технология за подсилване на къдриците позволява страхотни, трайни къдрици при щадяща настройка на температурата. Комбинацията от форма, интелигентни предпазители на къдрици и цилиндър от кератинова керамика работят в синхрон за ефективно използване на топлината, така че косата се оформя идеално всеки път.

Интелигентна обратна връзка с функции за звуков сигнал и автоматично спиране

Тази автоматична маша за накъдряне има интелигентна обратна връзка. Индикаторът за готови къдрици ви уведомява, когато къдриците са готови като издава непрекъснати звукови сигнали. Тази иновативна функция ви помага да създадете страхотни трайни резултати всеки път без прегряване на косата. Функцията за автоматично спиране изключва захранването на машата автоматично, за да предпази косата ви, ако случайно бъде заплетена вътре в цилиндъра.

3 регулируеми посоки на къдрене

3 регулируеми посоки на къдрене (ляво, дясно и автоматично) добавят повече креативност към вашите процедури по накъдряне. Къдрици надясно, къдрици наляво – за да можете да къдрите всяка страна с идеална симетрия – или автоматично къдрене за смесени къдрици в дясната и лявата посока за изцяло естествен вид.

Оформяне на прическа без прегряване

Нашата нова подобрена камера е гаранция срещу прегряване на косата при оформянето на прическа. За разлика от традиционните маши за къдрене с тази никога няма да си изгорите пръстите, тъй като нашият интелигентен дизайн напълно изолира топлината от всички други зони, различни от третираната коса.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

 • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
 • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
 • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.