Уред за почистване на лице Remington FC1000 Reveal

Продукти
174,00 лв. 160,00 лв.
  • Марка: REMINGTON
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Код: 4008496824168
Брой скорости: 
3
Допълнителни: 
Измиване на приставките под течаща вода
Изцяло водоустойчив
Индикация за зареждане
Компактни размери

Уред за почистване на лице Remington FC1000 Reveal комплект с три различни четки за почистване и масаж на кожата на лицето - изцяло ново предложение от Remington!

 

Уредът за почистване на лице Remington FC1000 Reveal ще Ви помогне да покажете своята естествено блестяща и красива, чиста кожа.

 

Този усъвършенстван козметичен инструмент използва интелигентна технология за почистване с различни деликатни четки, за да вдъхне нов живот на кожата, като възвръща усещането за здраво, красиво изглеждащо и с бляскаво излъчване лице.

 

Употребата на този уред с четките за лице почиства повърхността и порите на кожата в дълбочина, много по-ефективно и бързо, отколкото ръчното почистване в домашни условия. Така кожата става по-здрава и красива, а също и приема по-добре други козметични продукти.

 

Този уред за почистване на лице Reveal на Remington има компактен и удобен дизайн, който го прави лесен за употреба. Четките на уреда се въртят и в двете посоки, за да постигнат максимален ефект без да отделяте повече от необходимото време.

 

Уредът за почистване Remington FC1000 Reveal има и вграден таймер с лека вибрация, преминаваща през четките, която да ви подсеща, че е време да преминете в друг участък на лицето, за да постигнете перфектно почистване на кожата. Можете да изберете удобна за Вас скорост на въртене на четките от предвидените три настройки.

 

Вградената акумулаторна батерия на този уред за почистване на лице подсигурява дълга работа без кабели. Също така, уредът е напълно водоустойчив - може да се ползва под душа и да се мие под течаща вода, което прави използването и поддържането на четката за почистване съвсем лесно. От съображения за сигурност, уредът не може да се ползва, докато се зарежда.

 

В комплекта са включени 3 четки за почистване на лицето - почистваща четка за нормална кожа, подходяща за ежедневна употреба, четка за чувствителна кожа, също подходяща за ежедневна употреба и масажираща четка. Можете да ги ползвате с козметични продукти за почистване по Ваш избор. Отделно можете да закупите тези три четки, когато се наложи, но и четвърти вид - ексфолираща четка, от нашата категория "аксесоари и консумативи". Преди употреба, прочетете инструкциите!

Имате и възможност за удължаване на гаранцията с една допълнителна година (следвайте инструкциите, приложени в уреда)

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане