PURE NUTRITION - OMEGA 3 FISH OIL 180 EPA/120 DHA - 200 ДРАЖЕТА

Продукти
30,00 лв. 27,00 лв.
 • Марка: PURE NUTRITION
 • Кат. номер: PN7888
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Какво представлява  Omega-3 Fish Oil 180 EPA/120 DHA на Pure Nutrition?

Omega-3 Fish Oil 180 EPA/120 DHA е бързоабсорбиращо се драже с рибено масло, което съдържа необходимите дози от омега-3 мастните киселини ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA). 

Множество клинични изследвания показват, че EPA и DHA са необходими за доброто функциониране на сърдечно-съдовата система, за здравето на кожната тъкан, за укрепването на клетъчните стени, за повишаването на имунитета и за много други процеси в организма. 

Защо да приемаме добавки с Omega-3 Fish Oil?

Основният източник на EPA и DHA е сладководната риба, обаче предвид съдържанието на тежки метали и токсини в рибата, редовната ѝ консумация поражда притеснения. За улеснение все повече хора използват добавки, съдържащи рибено масло, за да си набавят така необходимите на организма EPA и DHA, без да трябва да консумират прекалено много риба. 

Омега-3 мастните киселини се съдържат също и в редица други храни като бадемите, лененото семе и овеса, но тъй като концентрацията е минимална, дори и при балансирана диета, добавянето им е необходимо.

Как работи Omega-3 Fish Oil 180 EPA/120 DHA на Pure Nutrition?

Добавките с Омега-3 съдържат ненаситени мастни киселини, необходими за доброто здраве и дълголетие и тъй като човешкото тяло не може да ги произведе само, добавянето им чрез храната е от изключителна важност. 

Съществуват три вида Омега-3 мастни киселини, но две от тях са незаменими за доброто здраве - EPA и DHA. Алфа линоленовата киселина (ALA) е друга Омега-3 мастна киселина, но влиянието ѝ върху човешкия организъм е по-слабо. 

Съществуват и други видове Омега-3 мастни киселини, необходими за нормалното функциониране на организма, но спрямо множеството клинични изследвания, EPA и DHA остават най-съществените. 

EPA и DHA са открити в много части от човешкото тяло, най-важната от които е клетъчната мембрана, което ги прави необходим компонент от физиологията ни. Наличието им е и необходима предпоставка за функционирането на няколко предпазващи от заболявания метаболити.

Какво прави Omega-3 Fish Oil 180 EPA/120 DHA на Pure Nutrition по-добър от другите добавки с рибено масло?

Добавките с рибено масло и Омега-3 са масово използвани от десетилетия, но не всички са еднакви. Правилният избор на Омега-3 рибено масло оказва влияние на неговото действие и обратното – неправилната добавка няма да доведе до търсения ефект.

Много добавки съдържат голямо количество рибено масло, но с лошо качество и неправилна пропорция на EPA и DHA. Omega-3 Fish Oil 180 EPA/120 DHA на Pure Nutrition доставя на организма правилното съотношение на тези две изключително важни мастни киселини така, че да бъдат абсорбирани по оптимален начин.

Pure Nutrition USA предлага на пазара два вида добавки Omega-3 Fish Oil, съдържащи ефикасни дози EPA и DHA:

 • Omega-3 Fish Oil 180 EPA/120 DHA със съотношение 3:2 EPA:DHA;
 • Omega-3 Fish Oil 480 EPA/240 DHA със съотношение 2:1 EPA:DHA;
 • Винаги имайте предвид, че количествата EPA и DHA са това, от което зависи резултатът от приема на рибено масло. Omega-3 Fish Oil 180 EPA/120 DHA на Pure Nutrition не съдържа примеси и не оксидира.

Ползи от EPA и DHA в Omega-3 Fish Oil 180 EPA/120 DHA на Pure Nutrition:

 • Съдържа доказано 3:2 съотношение на EPA и DHA;
 • Подпомага здравата сърдечносъдова функция;
 • Подобрява имунитета;
 • Подобрява здравето на мозъка;
 • Укрепва кожната тъкан;
 • Подобрява хормоналния баланс;
 • Усилва производството на енергия;
 • Укрепва целостта и функционирането на ставите.

Употреба:

 • По 1 драже два пъти на ден.

 

СЪСТАВ
Информация за продукта
Разфасовка 200 дражета
Производител PURE NUTRITION
Тип продукт Мастни киселини
Дозировка
Една доза 1 драже
Дози в опаковка 200 дози
Дози на ден 2 дози
Хранителни стойности
Калории 10 ккал
Мастни киселини
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 180 mg
DHA (Docosahexaenoic Acid) 120 mg
Омега 3 мастни киселини 1000 mg
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

* Съхранявайте на място, недостъпно за деца! 

* Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!