Двойна Електрическа Помпа Comfort Philips Avent

Продукти
549,00 лв. 510,57 лв.
  • Марка: PHILIPS AVENT
  • Кат. номер: 00A.0539.002
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Двойна електрическа помпа Comfort Philips Avent, 00A – 0539

Новата Електрическа помпа Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.
✔ По-удобна позиция за изцеждане – За разлика от други помпи за кърма, с новата Comfort няма нужда да се навеждате напред, за да сте сигурни, че цялата изцедена кърма остава в шишето.
✔ Мек масажиращ уплътнител с топло усещане за стимулиране – емблематичният масажиращ уплътнител на помпите Philips AVENT вече има нова мека и топла повърхност, която подпомага стимулирането на кърмата.
✔ Естествено оформен биберон за по-лесно хранене – В комплекта на помпата е включен новият биберон с естествена форма Natural, който улеснява комбинацията между кърмене и хранене с шише.
✔ Избор от лесни настройки – предлага нежен стимулиращ режим и три настройки за изцеждане.
✔ Повече кърма за по-кратко време – едновременното изцеждане на двете гърди е доказано по-ефективно и може дори да спомогне да произвеждате повече кърма
✔ Philips AVENT помага да удължите периода на кърмене. В резултат на това, все повече бебета имат предимството да се хранят с кърма по-дълго време.
Съдържание: 1 бр. Електрически мотор, 2 бр. Помпа за изцеждане с 2 уплътнителя, 2 основи/капак за фунията при пренасяне/пътуване, 2 Шише та Philips AVENT Natural 125мл, 2 Биберона за новородено Natural 0м+, 2 запечатващи диска,  Инструкция за употреба, Удобна чанта за пренасяне 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане