Шише За Хранене Philips AVENT AirFree 125 Мл 0 М+

Продукти
18,90 лв. 17,58 лв.
  • Марка: PHILIPS AVENT
  • Кат. номер: 00A.0550.001
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Шише за хранене Philips AVENT AirFree 125 мл 0 м+ 

Шише за хранене Philips AVENT, с вентилационен отвор AirFree, е специално проектирано за предпазване на бебето от поглъщане на въздух по време на хранене. Биберонът остава пълен с мляко дори когато го държите хоризонтално  за хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето, помага при проблеми като колики, газове и рефлукс.

Клинични изследвания показват, че шише Philips AVENT Airfree намалява  коликите и раздразнението. Как? Клапа в биберона не позволява образуването на вакуум, докато бебето пие, което позволява  непрекъснато хранене. Това може да помогне за намаляване на коликите, газовете, изплюването и оригването.

За да започнете, напълнете шишето с мляко, поставете вентилационния отвор  AirFree върху ръба и завийте биберона. Наклонете шишето надолу веднъж, за да напълните биберона и сте готови. Когато  храните се уверете, че вентилационният отвор AirFree е отгоре. Биберонът ще остане пълен с мляко дори когато е  хоризонтален за лесно хранене в изправено положение.

Можете да използвате шишето с или без вентилационния отвор AirFree.

 

Почистването е много лесно, благодарение  на широкото гърло на шишето и наличието на малко части за почистване.

Шише за хранене против колики  Philips AVENT, с вентилационен отвор AirFree™, ще направи храненето на вашия мъник по-комфортно.

Съдържание: 1 шише 125 мл., Биберон за новородено 0м+ 1 дупка, Airfree клапа

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!