Philips AVENT Classic+ Anti-colic Биберони за гъсти храни с Y-образен прорез 6м+, 2 бр./оп.

Продукти
13,90 лв. 12,93 лв.
  • Марка: PHILIPS AVENT
  • Кат. номер: 00A.0013.001
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

За здравословно, активно хранене. 

Биберони Philips AVENT Classic+ Anti-colic с Y-образен прорез - изработени от мек, чист, медицински силикон, който не съдържа бисфенол-А и имитират гърдата по форма и функция. Биберонът е подходящ за бебета на възраст над 6 месеца и за храни с гъста консистенция.

Уникална система против колики - Бибероните Philips AVENT Classic+ Anti-colic са с вградена анти-колик клапа, която се огъва в ритъма, с който се храни бебето като пропуска въздуха в шишето, а не в стомахчето му. Млякото тече със скорост, регулирана от бебето, за минимално преяждане и изплюване, оригване и газове.

Бибероните Philips AVENT Classic+ Anti-colic никога не се сплескват и е клинично доказано, че намаляват коликите при новородените на възраст 2 седмици. 

Опаковките на Бибероните Philips AVENT Classic+ Anti-colic имат цветови код, който помага на майките да откриват лесно правилния размер биберон. 

Технически характеристики

ВНИМАНИЕ: Означенията за възраст са приблизителни, тъй като бебетата се развиват с различни темпове. Препоръчително е да ползвате Бибероните Philips AVENT Classic+ Anti-colic с Шишета Philips AVENT Anti-Colic.

Препоръчително е да сменяте Бибероните Philips AVENT Classic+ Anti-colic на 3 месеца

Предлагат се в опаковка от 2 броя.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!