Philips AVENT Classic+ Anti-colic Биберони SLOW 1м+, 2 бр./оп.

Продукти
10,50 лв. 9,76 лв.
  • Марка: PHILIPS AVENT
  • Кат. номер: 00A.0009.001
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

За здравословно, активно хранене. 

Бибероните Philips AVENT Classic+ Anti-colic SLOW са изработени от мек, чист, медицински силикон, който не съдържа бисфенол-А и имитират гърдата по форма и функция. Биберонът е подходящ за бебета на възраст над 1 месец и е с две дупки за бавен поток на течността.

Уникална система против колики - Philips AVENT Биберони Classic+ Anti-colic SLOW са с вградена анти-колик клапа, която се огъва в ритъма, с който се храни бебето като пропуска въздуха в шишето, а не в стомахчето му. Млякото тече със скорост, регулирана от бебето, за минимално преяждане и изплюване, оригване и газове.

Philips AVENT Биберони Classic+ Anti-colic SLOW никога не се сплескват и е клинично доказано, че намаляват коликите при новородените на възраст 2 седмици. 

Опаковките на Philips AVENT Биберони Classic+ Anti-colic SLOW имат цветови код, който помага на майките да откриват лесно правилния размер биберон.

За да разберете детето за какъв биберон е, трябва внимателно да наблюдавате храненето на бебето. Правилния размер биберон е този, който не затруднява всмукателния процес на мъника и в същото време не е с прекалено голям приток на течност.  

Технически характеристики

ВНИМАНИЕ: Означенията за възраст са приблизителни, тъй като бебетата се развиват с различни темпове. Препоръчително е да ползвате Бибероните Philips AVENT Classic+ Anti-colic с Шишета Philips AVENT Anti-Colic.

Препоръчително е да сменяте Philips AVENT Биберони Classic+ Anti-colic SLOW на 3 месеца.

  • Предлагат се в опаковка от 2 броя.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!