Philips AVENT Eлектрическа помпа Comfort + Шишета Natural + контейнери VIA

Продукти
279,00 лв.
 • Марка: PHILIPS AVENT
 • Кат. номер: 00A.0549.002
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Повече комфорт и естествено изцеждане на повече кърма!

Когато Ви е удобно и сте отпуснати, кърмата тече по-лесно. По тази причина Philips създадe най-удобната си досега помпа: сядате удобно, без необходимост от навеждате и просто оставяте мекия масажиращ уплътнител нежно да стимулира потока на кърмата.

 

КОЕ ПРАВИ УНИКАЛНА ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА ПОМПА ЗА ИЗЦЕЖДАНЕ НА КЪРМА COMFORT PHILIPS AVENT

 

По-удобна позиция за изцеждане

Благодарение на уникалния дизайн на помпата за изцеждане на кърма Comfort Philips AVENT, кърмата се стича директно в шишето, дори когато не сте наведени напред. Това позволява по-удобна позиция на седене, докато изцеждате. Отпускането по време на изцеждане помага за по-лесния поток на кърмата.

 

Предлага нежен стимулиращ режим и 3 настройки за изцеждане.

При включване на помпата за изцеждане на кърма Comfort Philips AVENT автоматично започва режим на нежна стимулация на притока на кърма. След това можете да изберете най-удобната за Вас между 3 настройки за изцеждане (различна бързина на помпене и дълбочина на вакуума).

 

Мек масажиращ уплътнител с топло усещане за стимулиране естествения приток на кърма

По време на помпене, уплътнителят имитира естественото бебешко сучене като стимулира притока на кърма. Създаден така, че да приляга удобно на повечето майки.

 

Kомпактен дизайн

Kомпактният дизайн на помпата за изцеждане на кърма Comfort Philips AVENT прави хващането и поставянето й на гърдата изключително лесно. 

Малката и лека електрическа част може да се постави на удобно близко място, за да имате пълен контрол при изцеждане. За допълнително удобство при пренасяне и прибиране, тръбичката за вакуум се навива на основата на електрическата част. Възможност за работа с батерии.

 

Лесно почистване и интуитивно сглобяване с малко на брой части

Лесно напасване за интуитивно сглобяване на частите. Малкият брой части помага за лесното почистване. Кърмата Ви никога няма да се докосне до тръбичката за вакуум. За всички части, с изключение на електрическите, е безопасно миенето в миялна машина и стерилизация.

 

Електрическата помпа е идеална за майки, които изцеждат кърма често и за тях е важно да работят с помпата без усилие, само с един бутон. Моторът на електрическото тяло е с обновен и още по-тих режим на работа като по този начин осигурява допълнителен комфорт на майката.

В комплекта са включени Philips AVENT шишета за хранене Natural и биберон за хранене Natural и контейнери за съхранение на кърма VIA.

Широкият биберон, наподобяващ формата на гърдата, подпомага естественото засукване и улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише.

 

КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ VIA PHILIPS AVENT

С контейнери за съхранение VIA Philips AVENT съхранението на кърмата или бебешка храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно. Удобните контейнери за съхранение VIA Philips AVENT Ви позволяват директно изцеждане за лесно съхранение на кърмата за по-късно.

 

Технически характеристики

Съдържание на комплекта:

 • 1 бр. Електрическа Помпа за изцеждане на кърма Comfort 
 • 1 бр. Шише за хранене Natural 125мл 
 • 1 бр. Биберон за новородено Natural 0м+ 
 • 1 бр. Шише за хранене Natural 260мл
 • 1 бр. Биберон Slow Natural 1m+ 
 • 10 бр. Контейнери за съхранение на кърма VIA 180 ml
 • 10 бр. Капачки за контейнери
 • 2 бр. дневни Подплънки за еднократна употреба
 • 2 бр. нощни Подплънки за еднократна употреба
 • 2 бр. Адаптор за контейнери

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане