Комфортен влагоуловител Trotec TTK 60 E

Продукти
399,00 лв. 371,07 лв.
  • Марка: TROTEC
  • Кат. номер: TTK 60 E
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

В следствие на комбинацията на високия работен обхват, двустепения вентилатор, хидростатичен контрол и мощен 0.47 kW компресор, TTK 60 E е оптимално подходящ за приятно безшумно влагоулавяне на жилищни и офис площи или отопляеми помещения.
Освен това този елегантен въздушен влагоуловител впечатлява с оформлението на контролния панел, с който се работи лесно въпреки многообразните функции.

Контролния панел позволява да изберете или напълно автоматичен, или постоянен процес на обезвлажняване чрез анализиране на влажноста в реалната среда. Постоянното изсушаване може дори да се управлява без надзор, благодарение на опцията за свързване на маркуч за източване на водата. Благодарение на функцията за таймер е възможно и контролирането на влагоулавяне в специфичен времеви интервал. Не е нужно да се притеснявате за изключването на устройството, тъй като това ще се случи автоматично, след като таймерът достигне предварително зададеното време за изключване.
Практичната дръжка и лесно движещите се колела, изработени от пластмаса, ви позволяват лесно и бързо да промените мястото на приложение на влагоуловителя TTK 60 E .

Нежно и безпроблемно сушене на пране с влагоуловител

Освен за изсушаване на околния въздух, влагоуловителят може удобно да се използва за сушене на пране - или по помощен начин, или като пълен заместител на конвенционалната сушилня. Функцията за сушене на прането (наричана още режим на сушене на дрехи или функция SuperDry) е сравнима с традиционното сушене на въздух навън.
Влагоуловителят предлага предимството да изсушите прането толкова внимателно, колкото сред природата навън. Цветовете запазват блясъка си и продължителността на живота на дрехите е по-дълга, отколкото при конвенционалните сушилни - и всичко това със значително по-ниска консумация на енергия. Освен това дори чувствителни материали като вълна, коприна или синтетични влакна могат да бъдат изсушени без никакви проблеми.

Сушенето на пране може да се извърши и с влагоуловители без допълнителна функция за сушене на пране. След това целевата стойност на влажността на въздуха трябва да бъде настроена в съответствие с желаната остатъчна влажност:

Пропанът (R290) като екологично чист хладилен агент във влагоуловителите

Всяка година няколко милиона тона вредни за околната среда CO2 емисии (парникови газове) се отделят във въздуха от синтетични хладилни агенти. Поради тази причина използването на алтернативни хладилни агенти се превърна в една от основните ни цели. Използвайки пропан (R290) като хладилен агент, този влагоуловител има ценен принос за опазването на нашия климат.
Естественият хладилен пропан (R290) е органично съединение, принадлежащо към групата на въглеводородите. За разлика от синтетичните хладилни агенти, екологично чистият пропан (R290) не притежава нито потенциал за разрушаване на озона (ODP = 0), нито забележителен парников ефект (GWP = 3).
Допълнителен бонус за околната среда: Благодарение на отличните си термодинамични свойства, пропанът (R290) е особено енергийно ефективен хладилен агент, като по този начин допълнително намалява енергийните ви разходи.

Не само елегантен, удобен и тих, но и безопасен за работа!

Особено удобен е и стандартният индикатор за почистване на филтъра, който автоматично се показва, когато трябва да се почисти въздушен филтър за многократна употреба.
За приложения, при които не винаги е възможно редовно ръчно източване на резервоара за вода, напр. по време на непрекъснато приложение за постоянно сушене във ваканционни домове, в TTK 60 E е интегрирана отделна връзка, чрез която кондензатът може да се източи директно с помощта на маркуч.

Стандартното оборудване на електронно размразяващия се TTK 60 E е допълнено от предупредителна лампа за ниво на пълнене, която показва пълен резервоар за вода, както и от защита от преливане с функция за автоматично изключване. Освен това изсушителят е оборудван със система за автоматична диагностика на неизправности.

Практически предимства:

Автоматично изсушаване, контролирано от хигростат, с предварителен избор на целеви стойности между 35 и 80% относителна влажност на стъпки от 5%
След като се достигне желаната стойност на влажността, компресорът ще се изключва автоматично. Вентилаторът намалява и се изключва със закъснение. Дисплеят не се изключва. Когато стойността е надвишена, уреда се активира автоматично.
2 степени на вентилатора
LED контролен панел
Постоянен режим на работа
Функция на таймера
Функция за сушене на пране
Индикатор за почистване на филтъра
Предупредителна лампа за ниво на резервоара, показваща когато е пълен
Защита от преливане с автоматично изключване
Система за автоматично размразяване
Връзка за външно оттичане на кондензираната течност

Техническа спецификация:


Ефективност на изсушаване: При 30 ° C / 80% относителна влажност - 18л. за 24 часа
Препоръчителен размер на помещението - 100м³/ 40м²
Условия на околната среда
Мин. температурен диапазон [° C] 5
Макс. температурен диапазон [° C] 35
Мин. диапазон на влажност [% RH] 35
Макс. диапазон на влажност [% RH] 95
Мрежово свързване 220 - 240 V / 50 Hz
Номинална консумация на ток [A] 2.1
Мощност [kW] 0,47
Дължина на кабела - 1.8м.
Компресор - Ротационен бутален компресор
Тип охлаждащ агент R290
Количество хладилен агент - 80г.
Резервоар за вода - 3.5л.
Ниво на шум- 1м / 43 [dB (A)]
Размери (ДхШхВ) 225х353х496 мм
Тегло - 12кг.

Гаранция : 2 години

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
***TBI***
Купи на изплащане