Philips Пречиствател за въздух AC2889/10

Продукти
799,00 лв.
  • Марка: PHILIPS
  • Кат. номер: AC2889/10
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
  • Премахва до 99,9% от вирусите и вредните частици във въздуха - Philips Пречиствател за въздух AC2889/10 разполага с многостепенна активна система за филтриране, която улавя до 99,97% от частиците, преминаващи през филтъра, с размери до 0,3 микрона – размерът на най-често срещаните въздушни алергени, бактерии и вируси. Philips Пречиствател за въздух AC2889/10 премахва аерозоли, включително онези, които могат да съдържат респираторни вируси от въздуха, преминаващ през филтъра. Пречиствателят дезинфекцира въздуха, като премахва до 99,9% от вирусите от въздуха*, гарантирайки Ви по-здравословен и чист въздух.
  • С революционна технология за улавяне и пречистване - Philips Пречиствател за въздух AC2889/10 доказано намалява алергените, миризмите, газовете и някои бактерии. Предфилтърът и филтърът True HEPA премахват частиците. Филтърът с активен въглен намалява газовете и миризмите.

          

  • Автоматично наблюдение, реагиране и пречистване на въздуха - Технологията AeraSense Philips разполага с професионален клас сензори, с които изключително ефективно долавя дори на най-малките промени в условията на въздуха в помещението. Philips Пречиствател за въздух AC2889/10 наблюдава въздуха постоянно и регулира автоматично скоростта на вентилатора, когато открие промяна в частиците.

         AreaSense

  • Визуализирана обратна връзка за качеството на въздуха - AeraSense ви показва данните за качество на въздуха в реално време чрез цифров дисплей и цветен пръстен на таблото на пречиствателя на въздух. Цифровият дисплей от 1 до 12 е показател за качеството на въздуха вътре, където 1 е добър, а 12 – замърсен въздух. Цветният пръстен предоставя допълнителна визуална информация, която варира от синьо (добро ниво на алергени и частици) до червено (лошо ниво на алергени и частици).

         

  • Управлявайте пречиствателя навсякъде и по всяко време - Включете Philips Пречиствател за въздух AC2889/10, променяйте скоростта на вентилатора или проверявайте срока на експлоатация на филтъра чрез приложението Air Matters. На базата на нивото на качество на въздуха отвън и вътре, приложението ще ви информира за най-добрия режим за управление на алергени.
  • Идеален за средни до големи помещения - Philips Пречиствател за въздух AC2889/10 е идеален за вашата всекидневна, с приложим размер на стаята от 79 м2.
  • 3 автоматични режима и 5 ръчни настройки, включително настройка за нощен режим - Philips Пречиствател за въздух AC2889/10 от серия 2000i разполага с 3 автоматични настройки за пречистване: общ режим, изключително чувствителен алергенен режим и режим за бактерии и вируси с допълнителна мощност.  В допълнение към 3-те автоматични режима пречиствателят разполага и с 5 ръчни режима. Така Вие можете да изберете най-подходящата настройка за скорост според Вашите нужди: от изключително тихия нощен режим до изключително мощния режим "Турбо скорост". 
  • Уникален режим за алергени, подходящ за хора с висока чувствителност към алергени - Philips Пречиствател за въздух AC2889/10 разполага с уникална програма, която открива и реагира на потенциални алергенни рискове и стартира автоматично въздушния поток, за да намали моментално излагането на алергени.

 

Гаранция : 2 години
* Тест за скорост на намаляване на микробите в Airmid Healthgroup Ltd., тестова камера с площ от 28,5 куб.м, замърсена с въздушен грип A (H1N1).
* Пречиствателят на въздух сам по себе си не предпазва от Covid-19, но може да бъде част от плана да защитите себе си и семейството си и да подпомогнете вентилацията и наличието на чист въздух (Агенцията за опазване на околната среда на САЩ).
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане