Влагоуловител Trotec TTK 32 E

Продукти
319,00 лв. 296,67 лв.
  • Марка: TROTEC
  • Кат. номер: TTK32E
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Благодарение на иновативната си технология и отличното представяне, влагоуловител Тротек TTK 32 E винаги осигурява сухи помещения без конденз и мухъл

Независимо дали става дума за дома, офиса, гаража или вилата, кондензационни влагоуловители Тротек ви предлагат удобна защита от влага, мухъл и корозия

Най-продаваната серия влагоуловители в Европа предлага подходящо решение за всички нужди, независимо дали е необходимо да поддържате вашите жилищни помещения сухи или да защитите вашите ценности от корозия.
С всеки влагоуловител можете да се възползвате от отлично съотношение цена-качество от водещ Немски производител.
Не чакайте да се появят първите признаци на мухъл и ръжда. Знаете ли че плесените могат да образуват при над 70% влажност на въздуха, а ръждата само при над 60%? С кондензационните влагоуловители, можете ефективно да предотвратите тези щети, като същевременно подобрите значително вашия климат в помещението.
Благодарение на мобилността и компактните си размери, нашите устройства могат да се използват във всякакви помещения, например: складове, перални, лаборатории или работилници.
Чрез свързването към канал, тези влагоуловители са идеални за поддържане на сухи помещения продължително време без надзор, например: вили, магазини, лодки и много други.
Мобилен, тих, практичен и елегантен - просто го включете!

Решение с атрактивен дизайн. Благодарение на иновативната си технология и отличното представяне, влагоуловител Тротек TTK 32 E винаги осигурява сухи помещения без конденз и мухъл. Той е компактен, комфортен и много приятен и лесен за използване.  Само трябва да го вържете към електрическата мрежа за да започне работа. Влагоуловителят Тротек  TTK 32 E е много надежден и лесен за работа. Той е подходящ за помещения до 18 м2.
Той може да бъде оставен да работи без надзор благодарение на защитите от препълване и надеждната работа. За по-голямо удобство той е оборудван със светлинен индикатор за нивото на водата в резервоара.
Чрез управляваната от хигростат система за изсушаване, може да бъде избрана предварителна селекция за желаната влажност от 40, 50 или 60%. Ако стойността е превишена, устройството автоматично се активира. Като допълнителен режим на работа е налице непрекъснато изсушаване. Светодиодният дисплей отгоре показва текущо избрания режим на работа.
Влагоуловителят Тротек  TTK 32 E разполага както с резервоар за вода така и с възможност да се свърже директно към канализацията. По-този начин този икономичен влагоуловител може да се остави да работи без нужда от поддръжка в помещения които не се посещават често.

Специални функции:
Лесна за почистване конструкция
Хидростат за поддържане на постоянна влажност 40, 50 или 60% RH
Изключително лесен за използване
Удобно пренавиване на кабела
Много компактно, леко и качествено устройство в своя клас
Лесно достъпен въздушен филтър, лесен за почистване. Филтрира животински косми, власинки, пух, прах и предотвратява растежа на бактериите
Предупредителна лампа за нивото на вода в резервоара
Защита при препълване с автоматично изключване
С възможност да се свърже директно към канализацията
Практична дръжка за носене

Технически спецификации:
Максимален капацитет на изсушаване: 12 литра / 24 часа
Обем на въздуха: 118 m³ / h
Подходящ за помещения с размери до: 15 m² / 37 m³
Работен температурен диапазон: 5 - 32 ° C
Работна влажност: 35 до 85% r.F.
Захранващо напрежение: 220 - 240 V / 50 Hz
Дължина на кабела: 1,6 м
Консумирана мощност: 0,25 kW
Резервоар за вода: 2,1 литра
Звуково ниво dB (A): 45
Размери (Д x Ш x В): 215 x 315 x 420 мм
Тегло: 11 кг

Гаранция : 2 години

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане