Влагоуловител и пречиствател в едно Meaco 20L

Продукти
769,00 лв. 715,17 лв.
 • Марка: Meaco
 • Кат. номер: meaco-20L
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Уникалният режим 2 в 1 ви позволява да използвате този уред като влагоуловител и въздушен пречиствател.

5 години гаранция!

Ниско енергийният влагоуловител на Meaco 20L Low energy е на върха в таблицата "Best Buy" - отношение цена-качество.
Лабораториите за тестване на влагоуловители казват - "Трудно е да не останете впечатлени от Meaco 20L Platinum. Той буквално изсмуква вода от въздуха и няма проблем да се справи с тежките условия на изпитване, през които сме го поставили. Наистина е лесен за употреба, работи на пълни обороти и пести енергия и също така може да бъде оставен да работи почти без надзор. В сравнение с други влагоуловители с компресор, ние вярваме, че този излиза най-отгоре на върха, тъй като е подкрепен от фантастичните 5 години гаранция на Meaco, този уред е перфектна покупка, в която можете да имате пълно доверие. "

Meaco е водещ английски производител, с десетилетна история в производството на влагоуловители. Продуктите на Meaco се продават в повече от 20 европейски държави.

Най-често срещаният въпрос, който задават клиентите, е „Колко струва използването на влагоуловител?“, в отражение на цената на електроенергията в наши дни. Meaco винаги правят влагоуловителите си възможно най-ефективни, за да поддържат разходите до минимум и сега с "платинената гама" - Platinum range от влагоуловители те извеждат това на съвсем ново ниво.
По-специално с тези 20 литра събираемост спестяванията могат да бъдат огромни, над 200 лева годишно. Просто сравнете неговата консумация на мощност от 255W с други 20-литрови модели на пазара и ще видите, че разликата е значителна.

Необичайно за влагоуловителите с компресор, моделът 20L Low Energy е с отлична производителност при ниски температури, нещо, което е забележително.

Опционалният HEPA филтър се оказва много, много популярен сред клиентите. Това е единственият тип филтър, който можете да закупите с влагоуловител, за да премахнете алергените, по-малки от очите, които могат да присъстват във въздуха - като прашец, прахови акари, спори на плесен и пърхот на домашни любимци.

Platinum Range е тестван във водеща международна независима лаборатория в срещу най-актуалния стандарт и той премина най-високото възможно ниво. За да се постигне този висок стандарт, Meaco ви уверява, че всеки отделен компонент е с най-високо качество, за да постигне максимална ефективност. Това означава, че можем с увереност да кажем, че Meaco Platinum Range създава нов ниво и доказаното им качество ги отличава от останалата част от пазара.

Ниски разходи
Ниска консумация на електроенергия
Подходящ за 3 - 5 стайни къщи
Подходящ за 3 до 5 стаи
Tих и елегантен
Tих и елегантен
Само 255W консумация
Само 255W консумация
Защита от деца
Защита от деца
Таймер от 1 до 24 часа
Таймер от 1 до 24 часа
Дигитален дисплей
Дигитален дисплей
Предпазва от мухъл
Предпазва от мухъл
Висококачествен дизайн
Висококачествен дизайн
Сушете прането
Сушете прането
5 години гаранция
5 години гаранция
Пречиства въздуха
Пречиства въздуха
Управляема клапа
Управляема клапа
Система за размразяване с горещ газ
Размразяване с горещ газ
Най-евтиния начин за борба с влагата
Най-евтиният начин за борба с влагата

Практически предимства:

 • Влагоуловител номер едно в тестове за влагоабсорбиране
 • Ефективен и евтин начин за борба с плесени, конденз и влага в дома
 • 20 литра събираемост за 24 часа
 • Режим на пречистване на въздуха
 • Почиства въздуха с HEPA филтър, за да премахне алергените
 • Само 255W номинална консумация на енергия 
 • Предлага се с един безплатен HEPA филтър.
 • *Уникален начин за управление на Meaco, която спестява пари и подобрява производителността 
 • Дигитален дисплей, за да ви покаже текущото четене в стаята.
 • Хигростат от 30 до 80%  на стъпки от 5%
 • 1 - 24 часа таймер за изключване
 • Защита от деца
 • Стабилна и здрава дръжка за пренасяне 
 • Колела за предвижване

HEPA филтърът е True HEPA, което означава, че отговарят на международните стандарти и улавят 99,97% от частиците с размер 0,3 µm или по-голям. Това прави огромна разлика за тези, които страдат от алергии и също така това ще удължи живота на вашия влагоуловител.

* Уникалният начин за управление на Meaco означава, че получавате най-добрия баланс между спестяването на пари и точното влагоабсорбиране. Когато достигне целевата относителна влажност, изсушителят ще премине в режим на вентилатор, за да провери дали относителната влажност е стабилна. След това уредът спира за 30 минути, като след това отново ще пусне вентилатора си, за да провери отново относителната влажност. Ако относителната влажност се е повишила над зададената точка, тогава изсушителят ще започне да работи отново. Ако относителната влажност е наред, влагоуловителят отново ще спре за още 30 минути. Този процес спестява енергия, в сравнение с влагоуловителите, които поддържат вентилаторите си постоянно работещи, независимо от нивото на влажност в помещението.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!