Влагоуловител и пречиствател с HEPA filter AlecoAir D16PURIFY

Продукти
368,00 лв. 342,24 лв.
  • Марка: AlecoAir
  • Кат. номер: D16PURIFY
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

D16 Purify е устройство 2 в 1, гарантиращо премахване на излишната влага във въздуха, контрол на влажността в оптималния диапазон, но също така и филтриране на замърсяващи частици във въздуха, благодарение на HEPA филтъра, който може да бъде монтиран на устройството.
Този влагоуловител с пречиствател е проектиран така, че да има ниска консумация на енергия. Използваният охлаждащ газ R290 има нулево въздействие върху озоновия слой.

 

D16 PURIFY се препоръчва за:

Домашна употреба или офиси с площ до 20-25 м2
Елиминиране на излишната влага от стаята. Ниво на влажност над 60% е предпоставка към появата на мухъл и увеличаването на топлинния дискомфорт.
Поддържане на влажност в нормални параметри (препоръчва се между 40 и 60% Rh), за да се елиминира рискът от поява на мухъл и плесен
Подобряване на индекса на топлинен комфорт - особено в дъждовно лято, когато температурата на въздуха е висока
По-леко и по-бързо изсушаване на дрехите чрез функцията за сушене (препоръчва се използването на уреда в по-малко и отоплено помещение, за да се повиши ефективността на уреда).
Филтриране на въздуха: D16 PURIFY е оборудван с измиващ се филтър, който задържа големи прахови частици. Освен това вие получавате HEPA филтър, който може да събере до 95% от частиците до 0,3 µm (микрони, много по-малки от онова, което човешкото око може да види), като спори на плесени, прахови частици, движещи се във въздуха. Той е идеален за тези, които имат различни алергии към прах, цветен прашец, акари, животински косми и други алергени, които лесно се разпространяват във въздуха. Филтъра трябва да се подменя 6-12 месеца или когато стане сив.


Специални функции:

Настройка на целевата влажност: D16 Purify има вграден хигростат, който ви позволява да измервате влажността в помещението и да изберете желаната влажност в диапазона 30% RH- 80% Rh, с 5% стъпка при всяко натискане на бутон.
Функция за сушене на пране - значително намалява времето за сушене на прането
Таймер: за програмиране на устройството, което трябва да се изключи в рамките на 1 до 24 часа
2 скорости на вентилатора
2 режима на работа
Режим сушене на пране - уредът работи в непрекъснат режим с вентилатора на висока скорост в продължение на 6 часа, след което автоматично се изключва
Ръчен режим - задайте желаното ниво на влажност и уреда ще работи непрекъснато с висока скорост на вентилатора, докато не се достигне целевото ниво на влажност.
Функция Child Lock: Активира се при натискане на бутона за скорост на вентилатора за 2 секунди. Може да се използва в режим на готовност или работа, но не може да се активира, когато резервоарът е пълен (и устройството е спряло поради тази причина)
Автоматично изключване: при пълнене на резервоара - Устройството влиза в режим на готовност, когато резервоарът е пълен или когато не е правилно монтиран. При пълнене на резервоара светва лампа и се излъчва предупредителен звуков сигнал.
Автоматично включване и памет: В случай на прекъсване на захранването, по време на зареждане, устройството ще запази предишните си настройки и таймерът ще се поддържа. Ако натиснете бутона за захранване, за да спрете и след това стартирате влагоуловителят, той ще работи в работен режим преди спиране, но настройката на таймера ще бъде отменена.
Възможност за постоянно оттичане с дренаж 13мм (допълнителен маркуч не е включен в доставката).


Лесен за управление, лесен за поддръжка

Сензорен контролен панел с цифров дисплей и множество индикатори за състоянието
Завъртете, за да преместите уреда лесно в стаята на плоски повърхности
Дръжка за пренасяне в случай на нужда от преместване в друга стая
Непрекъснато оттичане чрез дренажи или в казанче 4.4л.
Миещ се филтър
Автоматично размразяване (автоматично се активира, особено когато уредът се използва при температури между 5 и 10 градуса)
Лесен за смяна HEPA филтър от всеки потребител
Програма за автоматично спиране с помощта на функцията TIMER
Автоматично стартиране в случай на прекъсване на захранването, с предишните настройки


Технически характеристики:

Максимален капацитет на влагоабсорбиране 16 л / денонощие (при 30 ° C, 80% Rh)
Скорост на въздушния поток 145м2 / ч.
Препоръчва се за помещения от 20-25 кв.м (H = 2,6 м)
Ниска консумация на енергия: макс. 215W (при 27 ° C, 60% Rh)
Ниво на звука: ≤42dB при степен на вентилация 2 / ≤40 dB при степен 1 на вентилация (на разстояние 1 м)
Регулиране на целевата влажност между 30% и 80% Rh
Размери (Д x В x Ш мм): 360 x 548 x 242
Тегло (кг): 14.7

Гаранция : 2 години

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!