Ултра-компактен влагоуловител Trotec TTP 10 E

Продукти
189,00 лв. 175,77 лв.
  • Марка: TROTEC
  • Кат. номер: TTP10 E
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Влагоуловител с Изчистени и елегантен дизайн, който се вписва навсякъде

Влагоуловител Тротек TTP 10 E надеждно суши въздуха в малки помещения с площ до 10 квадратни метра

Компактните влагоуловители са много тихи и изискват много малко енергия. Благодарение на малките си изисквания за пространство и сравнително малкия работен обхват, тези комфортни влагоуловители са идеално пригодени за малки  помещения, които трудно се проветряват. Например шкафове за дрехи и шкафове за обувки, килери или малки тоалетни без прозорци.
Принцип на работа: Компактните влагоуловители съдържат компактен термоелектричен преобразувател, който при протичане на електричество, охлажда повърхността до точката на кондензиране на влагата във въздуха. Вентилатор изсмуква въздуха в помещението и го насочва през студената повърхност. Там въздухът се охлажда до точката на кондензиране, влагата кондензира и капе в съд за събиране. След това сухият въздух се насочва през топла повърхност, където поглъща топлина и се връща обратно в стаята като сух въздух.
С ултра-компактния влагоуловител Тротек TTP 10 E може да се постигне убедителен резултат в малките пространства.  
С капацитет на изсушаване от около 750 ml, Тротек TTP 10 E надеждно суши въздуха в малки помещения с площ до 10 квадратни метра. Изчистеният и елегантен дизайн се вписва навсякъде. Ултра-компактените влагоуловители на Тротек от серията TTP са идеални за шкафове за дрехи и обувки, шкафове за съхранение на храни или за  малки помещения без прозорци. Изсушителят освобождава въздуха от излишната влага, намалява кондензацията и предотвратява образуването на мухъл.
Ултра-компактен влагоуловител Тротек TTP 10 E е много лесен за употреба. Само трябва да го включите в контакта. Светодиодът ясно показва дали устройството работи и дали резервоарът за вода трябва да се изпразни. Всяко устройство работи, докато датчикът не открие, че резервоарът за вода от 2 литра е пълен, след което се изключва автоматично. Веднага щом контейнерът за събиране бъде изпразнен, работата автоматично ще се възобнови. Благодарение на интегрираната функция за пречистване на въздуха, влагоуловителят Тротек TTP 10 E филтрира животинските косми, мъх и прах от въздуха.

Преглед на практическите предимства:
Много лесен за употреба
Енергийна ефективност благодарение на ниската консумация на енергия
Качество гарантирано от TUV и GS
Висока гъвкавост благодарение на изключително малкия дизайн
Модерен термоелектричен елемент на Пелтие (без компресор и хладилен агент)
Функция за пречистване на въздуха - филтрира косми от домашни любимци, мъх и прах
Сигнална лампа с пълен резервоар за вода
Защита от препълване с автоматично изключване
Атрактивен, компактен дизайн
С прозрачен колектор за вода

Подробните технически данни:
Капацитет на изсушаване макс. (л / 24ч): 0.75
Препоръчителна площ на помещението: 10 m² / 25 m³ (За малки помещения без прозорци или малки помещения без сериозни проблеми с влагата. Ако имате по-сериозен проблем с влагата като конденз, мухъл и т.н. или ще го използвате за по-големи от 10 m² помещения,  препоръчваме да използвате кондензационни влагоуловители от серията Тротек TTK които са от 10 пъти по-мощни)
Захранване: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Номинална консумация на ток: 2,5 A
Консумирана мощност: 0.07 kW
Дължина на кабела: 1,4 m
Резервоар за вода: 2 л
Ниво на шум (разстояние 5m): 45 dB (A)
Размери (ДхШхВ): 130x220x370 мм
Тегло: 2 кг

Гаранция : 2 години

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
***TBI***
Купи на изплащане