Влагоуловител Trotec TTK 53 E Комфорт

Продукти
399,00 лв. 371,07 лв.
  • Марка: TROTEC
  • Кат. номер: TTK 53 E
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Благодарение на иновативната си технология и отличното представяне, влагоуловител Тротек TTK 53 E винаги осигурява сухи помещения без конденз и мухъл

Независимо дали става дума за дома, офиса, гаража или вилата, кондензационни влагоуловители Тротек ви предлагат удобна защита от влага, мухъл и корозия

Най-продаваната серия влагоуловители в Европа предлага подходящо решение за всички нужди, независимо дали е необходимо да поддържате вашите жилищни помещения сухи или да защитите вашите ценности от корозия.
С всеки влагоуловител можете да се възползвате от отлично съотношение цена-качество от водещ Немски производител.
Не чакайте да се появят първите признаци на мухъл и ръжда. Знаете ли че плесените могат да образуват при над 70% влажност на въздуха, а ръждата само при над 60%. С кондензационните влагоуловители, можете ефективно да предотвратите тези щети, като същевременно подобрите значително вашия климат в помещението.
Благодарение на мобилността и компактните си размери, нашите устройства могат да се използват във всякакви помещения, например: складове, перални, лаборатории или работилници.
Чрез свързването към канал, тези влагоуловители са идеални за поддържане на сухи помещения продължително време без надзор, например: вили, магазини, лодки и много други.


Мобилен, тих, практичен и елегантен - просто го включете! Изключително икономичен! Без консумативи и таблетки! Миещ се филтър!

Особеност на влагоуловител Тротек TTK 53 E е светодиодният дисплей на текущата влажност на въздуха, който е монтиран в предната част на устройството. В зависимост от цвета на светодиодите, влажността е или твърде ниска, точна или твърде висока.

Син: влажността на въздуха в помещението е под 55%
Зелен: влажността на въздуха в помещението е в оптимален диапазон между 55% и 70%
Червен: влажността на въздуха в помещението е над 70%

Влагоуловителят Тротек TTK 53 E редица полезни функции: функция за сушене на пране, таймер, предупредителна светлина, когато резервоарът за вода е пълен, защита от препълване с автоматично изключване.
С капацитета на изсушаване до 16 литра на ден, вагоуловителят Тротек TTK 53 E помага за изсушаване на въздуха в помещения до 31 m². На контролния панел, включващ цифров дисплей, можете да избирате следните режими на изсушаване: автоматична работа, избор на целевата влажност между 30 и 80% в стъпки от 5%, функцията за непрекъснат режим и вентилация.

Специални функции:
LED дисплей показващ текущото ниво на влажност
Индикация за ниво на относителна влажност
Автоматична работа
Функцията за сушене на дрехите
Функция таймер
2 скорости на вентилатора
Хигростат позволяващ избор на целевата влажност между 30 и 80% в стъпки от 5%
След достигане на желаното ниво на влажност, компресорът се изключва автоматично. Индикаторът остава включен. Вентилаторът продължава да работи и ако нивата са надвишени, устройството се активира автоматично.
Свързване с дренаж

Технически подробности:
Максимален капацитет на изсушаване: 16 литра / 24 часа
Изход на въздух макс .: 195 m³ / h
Подходящ за помещения до: 31 m² / 78 m³
Условия на околната среда, температура: 5 - 32 ° C
Условия на околната среда влажност: 30 - 80% r.F.
Мрежова връзка: 220-240 V / 50 Hz
Номинален ток : 1.96 A
Входяща мощтност: 370 W
Препоръчителна защита: 6 A
Конектор: CEE 7/7
Дължина на кабела: 1,95 m
Тип хладилен агент: R134a
Хладилен агент: 90g
Ниво на звука (разстояние 1 m): 48 dB (A)
Резервоар за вода: 5,5 л
Размери (Д x Ш x В): 185 x 330 x 550 мм
Тегло: 14 кг

Гаранция: 2 години

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
***TBI***
Купи на изплащане