Обезвлажнител GORENJE D16M

Продукти
449,00 лв. 409,00 лв.
  • Марка: GORENJE
  • Кат. номер: D16M
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Контролен панел
Удобно управление
Електронното управление ви позволява да избирате между три режима: SmartDry, непрекъснато обезвлажняване и SmartDehumidifying. Можете да настроите таймера до 24ч и да изберете между три скорости на вентилатора. С бутоните нагоре и надолу, можете да настроите нивото на влажност между 35% и 85% относителна влажност. Настройките се показват на LED дисплея.
Удобни за вас
Мобилни и супер тихи
Четирите колела осигуряват лесно транспортиране и висока мобилност. Дръжките от двете страни на уреда ще бъдат от помощ. Уредът е идеален за тези, които искат да могат свободно да го преместват. Благодарение на супер тихата си работа, няма да ви притеснява дори ако е в стаята с вас.
Smart Dry
По-бързо сушене на дрехите
Обезвлажнителят може да бъде използван и за сушене на дрехи. Можете просто да разположите уреда в стаята където простирате мокрите дрехи. Изберете функция SmartDry и вентилаторът ще започне да обдухва интензивно и ще изсуши дрехите за кратко време. Дрехите ще бъдат меки, а не твърди както при сушене на радиатор. Работата се настройва според актуалната влажност и температура в стаята. Максималното време за работа на тази функция е 10 часа.
Автоматично изключване
Без разливане
Резервоарът за конденз е с обем 3л. Когато той се напълни, обезвлажнителят автоматично изключва и на дисплей ще изпише P2. Освен това има тръба за директно отвеждане в канализацията, за да не се налага да изливате резервоара. Помпа може да извежда водата през прозореца към външна мивка, в градината и др.
Smart функции
Само диагностика и автоматична защита
Автоматичното размразяване предотвратява замръзване в изпарителя и позволява обезвлажняване при ниски външни температури. Автоматичното рестартиране е важна функция в случай на спиране на електроенергията. Когато тя се възстанови, обезвлажнителят автоматично се връща към предишния си режим на работа. Smart обезвлажнителят също автоматично разпознава изтичане на хладилен агент и изключва уреда.
Засичане на изтичане на хладилен агент
Автоматично засича изтичане на хладилен агент и изключва климатика – допълнителна защита на компресора.
Auto Defrosting
Автоматично размразяване
Предотвратява замразяване на изпарителя и позволява обезвлажняване при ниска външна температура.
Auto restart
Автоматично рестартиране
В случай на прекъсване на захранването и след като то се възстанови, уредът автоматично се връща към предишния си режим на работа.
Технически характеристики

Минимална температура за работа 5 °C
Максимална температура за работа 35 °C
Минимално ниво на влага 35 %
Максимално ниво на влажност 85 %
Минимално покритие 29 m2
Максимално покритие 44 m2
Номинален ток 2 A
Размери (ШхВхД) 35 × 51 × 24,5 см
Размери с опаковката (ШхВхД) 38 × 53,2 × 29,8 см
Тегло нето 14 кг
Тегло бруто 15,1 кг
Мощност при включване 430 w
Номинален ток 10 A

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.