Пречиствател за въздух LANAFORM AIR PURIFIER

Продукти
310,00 лв.
 • Марка: LANAFORM
 • Кат. номер: LA 120209
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

                                          Филтpиpaйтe до 99% чиcт въздyx caмo зa минyти.

 

За какво служи Пречиствателят за въздух? Какво точно пречиства?

Уредът премахва бактерии и вируси, фини прахови частици, растителен прашец, акари, пърхот, дим и вредни газове. Пречиства въздуха от всички видове замърсявания и подобрява качеството му .

 Може ли Air PURIFIER на Lanaform да пречисти въздуха?

Да. Гарантирано. Пречистването на въздуха става чрез система от 3 филтъра и UV лампа.

 Улавя ли бактерии и вируси?

Да. HEPA филтърът задържа на практика всички бактерии и вируси още при първото преминаване на въздуха. Air Purifier има вграден UV стерилизатор , с който неутрализира микробите на 100%.

 А, COVID-19?

Да. И COVID-19 също се задържа от HEPA филтъра, а UV лампата гарантира унищожението му.

 

Как се улавят толкова малки неща като бактерии и вируси?

Бактериите и вирусите са нищожно малки частици (нано-частици), които се движат във въздушния поток по хаотична силно начупена траектория, блъскайки се непрекъснато в съседни частици (нарича се брауново движение). Така те винаги се блъскат в някое филтърно влакно и остават залепнали за него. В повечето случаи бактериите и вирусите се носят във въздуха прикрепени към други по-едри частици (от порядъка на микрон и по-големи), които остават блокирани между влакната на HEPA филтъра и не преминават поради големия си размер.

 За какво служи филтърът с активен въглен?

Колкото и да е фин, HEPA филтърът не може да улавя газове. Филтърът с активен въглен пази от газообразни замърсители. Изграден е от порест материал, който поглъща вредни газове, включително и цигарен дим, като привлича и задържа молекулите на замърсителите в себе си.

Ултравиолетовата лампа (UV-C) моментално унищожава вируси и бактерии, ако по случайност попаднат в пространството зад HEPA и антимикробния филтри.

 Къде може да се ползва?

Навсякъде – в затворени пространства, където човек иска да е сигурен в чистотата и качеството на въздуха, който диша.

 За кого е предназначен?

За всеки! Практически пречиствателят за въздух вече е необходимост.


       Дишaнeтo нa чиcт въздyx e вaжнa чacт oт интeлигeнтния и съвременен начин на живoт. Πpeчиcтвaтeлят зa въздyx Air Purifier от LANAFORM щe ви пoмoгнe дa имате чист и свеж въздух, без финни прахови частици и вируси. Изключително полезен при силно замърсен въздух от градската среда и при грипни пандемии.
      Пречиствателят e с интeгpиpан  НЕРА филтъp, ĸoйтo пoмaгa пpeчиcтвaнeтo нa въздyxa дa бъдe пoвeчe oт 99%. Финните чacтицитe въздyшeн пpax  щe бъдaт филтpиpaни и пречитени, а cъщo тaĸa миpизмaтa във вaшeтo пoмeщeниe щe бъдe ocвeжeнa и ще е пpиятнa. Air Purifier от LANAFORM cпoмaгa зa пpeмaxвaнето на финния пpaшeц и дopи на финни косъмчета от ĸoзинaтa нa дoмaшните ви любимци, пречиства полени и спомага за борбата с различни алергии причинени от финните частици и полени.
Пречиствателят cпoмaгa зa здpaвocлoвнa въздyшнa aтмocфepa и гapaнтиpa бeзoпacнocт и здраве за цялото семейство. Air Purifier от LANAFORM унищожава 95% от вирусите и 99% от финните частици във въздуха и спомага за по-здравословния ни начин на живот.

Пречиствателят на въздух е с капацитет CADR(Clean air delivery rate) от 100 m3/h. Това го прави подходящ за помещения до 30 m2. Има регулиране скоростта на вентилатора от 4 степени , включително и турбо режим, който бързо пречитва въздуха в помещението, както и нощен режим, за да имате комфорт докато спите. 

 • 3-слоен филтър (предварителен филтър, HEPA Е11, активен въглен)
 • UV светлина
 • C.A.D.R. 100m³ / час

!!! UV лампата е безопасна и може да работи докато има хора в стаята!!!

 3-слойния филтър на пречиствателят на въздух Air Purifier от LANAFORM е в състояние да премахне до 99% от примесите във въздуха под формата на частици, полени, вируси или газ. Токсичните вещества и неприятните миризми се отстраняват, оставяйки ви свеж и чист и въздух за дишане. При работата на Air Purifier от LANAFORM има по-малко алергични реакции и рискът от респираторни заболявания е по-нисък или напълно изчезва, пречиства вирусите и всякакви замърсители във въздуха.

Пречиствателят на въздуха LANAFORM се основава на принципа на 3-слоен филтър(HEPA филтър и филтър с активен въглен) и UV лампа. Вентилаторът на въздушния пречиствател изсмуква замърсения въздух, като превръща въздуха в стята в чист и здравословен.

Изключително полезен при силно замърсен въздух от градската среда и при грипни пандемии!

 1. Предфилтърът филтрира големи частици като прах, мръсотия и др.
 2. Фини частици като прашец, алергени, прах и дим се филтрират през филтъра HEPA.
 3. Формалдехид, бензин и други вредни газове, както и неприятни миризми, след това се филтрират от околния въздух с филтър с активен въглен.
 4. UV светлината се бори с микроорганизми като микроби, вируси, бактерии и плесени.

Пречиствателят има функция таймер (2, 4, 8 часа) и 4 различни скорости на пречистване, от едва доловимата скорост до Turbo режим и нощен режим.

Режимът “Нощ” пречиства въздуха безшумно с индикатори за осветление с ниска интензивност, за да не нарушава съня ви. Пречиствателя работи на ниско ниво на активност, скоростта на вентилатора и шума са по-ниски, а консумацията на енергия е сведена до минимум.

Индикаторът за “смяна на филтъра” показва кога филтърът се нуждае от почистване или подмяна.

 

 Гаранция : 2 години

ПОДДРЪЖКА:

Желателно е на всеки 6 или 12 месеца да се подменя филтъра, в зависимост от средата и интензивността на ползване.

СМЕНЯЕМ ФИЛТЪР

 До изчерпване на количествата!!!

Технически характеристики

 • Площ (м²): 20-25
 • Шум (dB): 45
 • Таймер: да
 • Филтър: да
 • Автоматично изключване: да
 • Скорост на филтриране: 4
 • Дебит на въздуха (m³ / h): 100
 • Производство на отрицателни йони: не
 • Производство на Озон: не
 • Състав: пластмаса
 • Оперативни програми: 1
 • Скорост: 4
 • Размери на опаковката (cm): 50×25.2×38.5
 • Мощност (W): 45
 • Напрежение (V): 220-240
 • Честота (Hz): 50/60
 • CE: Да
 • Тегло на опаковката (кг): 3.55

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане