ШИШЕ CLASSIC ANTI-COLIC 260МЛ ЖИРАФ PHILIPS AVENT

Продукти
17,90 лв. 16,65 лв.
  • Марка: PHILIPS AVENT
  • Кат. номер: 00A.0546.002
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Бебешко шише Classic с иновативна анти-колик система, която намалява коликите и дискомфорта.

Държи въздуха далече от стомахчето на вашето бебе с цел намаляване на коликите и дискомфорта, като същевременно намалява прекъсванията при хранене. С вградената клапа против колики въздухът влиза в бутилката, а не в стомахчето на бебето.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клапа, проектирана за задържане на въздуха вътре в шишето и далеч от коремчето на бебето, намалява образуването на колики и дискомфорт. Докато бебето се храни, клапата се огъва в ритъма на неговото сучене, за да позволи навлизането на въздух в шишето и да предотврати образуването на вакуум.

 

Релефната повърхност предотвратява потъването на биберона. Формата и релефната повърхност на биберона предотвратява потъването му с цел непрекъснато, комфортно хранене.

Бебешкото шише Classic против колики има малко части и се сглобява бързо и лесно. Ергономичната форма на шишето позволява удобното му хващане и задържане във всички посоки дори и от малки ръчички. Широко гърло на бутилката е със заоблени краища се почиства бързо и удобно.

 

Бебешкото шише Classic е с размер, подходящ от кърменето до пиенето от чаша. Можете да комбинирате с помпа за кърма, други части на шишета и чаши. Вие си създавате подходящия за вас продукт.

Серия Classic+ Anti-colic разполага с богат избор на биберони с различен поток на млякото, за по-комфортно храненето на вашето мъниче, във всеки етап от неговото развитие. Комбинацията между хранене с шише и кърмене е по-лесна, благодарение на мекия биберон Classic+ Anti-colic. 

Шише за хранене 260 мл Anti-colic се предлага с биберон с бавен поток Slow (2 дупки) 1м+.

Подходящо е за стерилизиране.

Бебешкото шише Classic Philips Avent против колики е изработено от материал без бисфенол А (полипропилен). 

Важно! Шишета от серия Anti-Colic са съвместими само с биберони Classic+ Anti-colic Philips AVENT.
КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА 
  • 1 бр. бебешко шише за хранене Anti-Colic Philips AVENT, 260 мл с декорация жираф.
  • 1 бр. хигиенична капачка.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!