PDS-200C

Продукти
99,00 лв.
  • Марка: LANAFORM
  • Кат. номер: LA090307
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Пълен анализ на здравни параметри
Показани са 18 измервания на тялото
Мониторинг и контрол чрез приложението Lanaform Connect
Независимо дали целта ви е да отслабнете, да прекроите фигурата си или да проследите фитнеса си, свързаната везна PDS‑200C отговаря на всички ваши нужди.
Открийте интелигентна цифрова везна с лесно за използване свързано приложение!

Освен че ви казва теглото ви, свързаната везна PDS-200C предоставя 17 телесни измервания, за да ви помогне да разберете по-добре тялото си и да сте по-здрави, като ви предоставя подробна информация за основните параметри на тялото ви.

Принципът на измерване

Тази свързана скала работи според принципа на BIA, биоелектричния анализ на импеданса. За тази цел незабележим ток, абсолютно безопасен и безвреден, ви позволява да разберете за няколко секунди скоростта на телесните тъкани. Измерването на електрическото съпротивление (импеданс), както и отчитането на константи или индивидуални данни (възраст, височина, пол, физическа активност) позволяват да се определи нивото на телесните мазнини и други физически параметри.
Пълен анализ

В допълнение към измерването на теглото е възможно да видите и анализирате 17 измервания на тялото от приложението lanaform Connect, като индекс на телесна маса (ИТМ), процент на мазнини (%), мускулна маса, индекс на висцерална мазнина, ниво на телесна вода, костна маса, ниво на протеин, базална метаболитна скорост (BMR), мастна маса, индекс на телесни мазнини, ниво на затлъстяване, идеално тегло, контрол на теглото, измерване на тегло без мазнини, метаболитна възраст, външен вид на тялото и индикация за фитнес резултат.

Проследявайте напредъка си с приложението Lanaform Connect

Опознайте тялото си и управлявайте целите си с лекота с помощта на безплатното, интуитивно приложение Lanaform Connect*. Лесно визуализирайте напредъка си с графични изображения, табла за управление и персонализирани съвети директно от приложението.

* Системни изисквания: iOS ≥ 10.0, Android ™ ≥5.0, BluetoothR ≥4.4

Неограничен брой потребители

Свързаният кантар PDS-200C позволява използване от неограничен брой потребители, достатъчно, за да поддържате фитнес със семейството си.
Лекота на използване

Използването на везната е много лесно благодарение на безжичното и автоматично предаване на вашите измервания директно към вашия смартфон или таблет чрез Bluetooth.

Лесна за четене скала, подходяща за всеки

Големият LED дисплей с подсветка и 22 mm цифри улеснява отчитането на теглото ви от кантара. В допълнение, везната PDS-200c предлага капацитет от 180 kg с точност от 100 g, което позволява употреба от всички.

Дял

Синхронизирайте приложението си с Google Fit, Apple Health и Fitbit с лекота.
 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.