Philips Пречиствател за въздух AC2887/10

Products
749,00 лв. 547,77 лв.
 • Brand: PHILIPS
 • Cat No: AC2887/10
Product options
Please choose:
The product is added to shopping cart

Philips Пречиствател за въздух AC2887/10 работи с иновативна технология за пречистване VitaShield IPS за по-чист и здравословен въздух.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ
 • Премахва до 99,9% от вирусите и вредните частици във въздуха - Philips Пречиствател за въздух AC2887/10 разполага с многостепенна активна система за филтриране, която улавя до 99,97% от вредните частиците. Премахва аерозоли, включително онези, които могат да съдържат респираторни вируси от въздуха, преминаващ през филтъра. Philips Пречиствател за въздух AC2887/10 дезинфекцира въздуха, като премахва до 99,9% от вирусите от въздуха*, гарантирайки Ви по-здравословен и чист въздух.
 • Ниско ниво на шум при нощен режим (20,5 dba). - Когато е в нощен режим, Philips Пречиствател за въздух AC2887/10 намалява скоростта на вентилатора си и нивото на шума за комфортен нощен сън.
 • Обозначена с цифри обратна връзка за PM2.5 на закрито в реално време - Обозначеният с цифри индикатор за PM2.5 и 4-степенната цветна диаграма на Philips Пречиствател за въздух AC2887/10 предоставят обратна връзка в реално време за качеството на въздуха в помещението.
 • Интелигентен контрол на светлините -AQI и светлината на ПИ могат да се приглушават и/или изключват, така че светлината да не Ви безпокои.
 • 3 автоматични режима за пречистване - Philips Пречиствател за въздух AC2887/10 разполага с 3 автоматични настройки: общ режим, свръхчувствителен режим за алергени и режим за бактерии и вируси с допълнителна мощност. 
 • Автоматично наблюдение, реагиране и пречистване на въздуха -Технологията AeraSense Philips разполага с професионален клас сензори, с които изключително ефективно долавя дори на най-леките промени в условията на въздуха в стаята. Philips Пречиствател за въздух AC2887/10 наблюдава въздуха постоянно и регулира автоматично скоростта на вентилатора, когато открие промяна в частиците.

  AreaSense

 • Технология VitaShield за естествено пречистване на частици с минимални размери до 0,02 микрона - Благодарение на своя аеродинамичен дизайн и филтър NanoProtect технологията Vitashield IPS доставя по-високи нива на чист въздух до 333 м3/ч* (съгласно китайския стандарт GB/T 18801-2015). Тя може ефективно да отстранява свръхфини частици с минимален размер до 20 nm, ефективно да намалява вредните газове като формалдехид, TVOC и миризми. Премахва до 99,9% от бактериите.

  VitaShield IPS

 • Винаги гарантиран чист въздух

   

  Срокът на експлоатация на филтъра е прецизно изчислен според нивото на замърсяване на помещението, въздушния поток и времето на работа. Предупреждението за защита на чистия въздух ви уведомява навреме, когато е необходима смяна на филтъра. Ако филтърът не се смени навреме, уредът спира да функционира, с цел да се избегне неефективно пречистване.

  Сертифицирано по AHAM (US), Ecarf (EU) и Airmid (US)


  * Тест за скорост на намаляване на микробите в Airmid Healthgroup Ltd., тестова камера с площ от 28,5 куб.м, замърсена с въздушен грип A (H1N1).

   

  * Пречиствателят на въздух сам по себе си не предпазва от Covid-19, но може да бъде част от плана да защитите себе си и семейството си и да подпомогнете вентилацията и наличието на чист въздух (Агенцията за опазване на околната среда на САЩ).

  * CADR за частици: тествано от трета страна съгласно GB/T 18801-2008*79 m2 на база канадската схема за оценка площта на помещението. 39 m2 на база китайската схема за оценка площта напомещението. При високи нива на замърсяване уредът е подходящ за по-малка площ, респ. 39 m2.

  * 20 нанометра: тествано от IUTA. Съгласно Доклада за оценка на микробиологичния риск от 2008 г. на Световната здравна организация (World Health Organization, WHO) птичият грип, човешките вируси на грип, легионела, вирусите на хепатит са по-големи от 20 нанометра (0,00002 мм).

  * Отстранява 99,97% от частиците: тествано през 2015 г. от независима лаборатория

 • Гаранция : 2 години
Quick Order Without registration
The order is sent. We will call you for more information.
Купи на изплащане
Buy now pay latter with New Pay
Как работи NewPay?

С NewPay можете да получите до 400 лв. сума за пазаруване.
Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие разполагате с 15 дни след като магазинът изпрати поръчката, за да я платите на NewPay без никакво оскъпяване.

Това ви дава възможност спокойно разгледате стоката и да се убедите в качествата ѝ, преди да сте похарчили от собствените си средства.
Всеки път, когато платите към NewPay, сумата на плащането се възстановява в профила ви и можете да я ползвате отново.

Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.