Инхалатор, Beurer IH 55

Products
249,00 лв. 231,57 лв.
  • Brand: BEURER
  • Cat No: 4211125602048
Product options
Please choose:
The product is added to shopping cart

Този инхалатор (небулизатор) се използва за пулверизиране на течни лекарства с помощта на мембранна технология (MESH) за лечение на горните и долните дихателни пътища. Подходящ е при настинки, астма, респираторни заболявания и др. Има висока способност за пулверизиране (> 0,25 ml / min) - за бързо и ефективно вдишване и работи много тихо. Работно налягане: прибл . 0,25-0,5 бара. Разпръскването и вдишването на лекарства, предписани или препоръчани от лекар, могат да предотвратят заболявания на дихателните пътища, да третират страничните ефекти от тях и да ускорят оздравяването. Вдишвайте бавно и дълбоко, за да може лекарството да достигне до малките бронхи дълбоко в белия дроб. Издишвайте нормално. Функция за само почистване. Лесен за употреба, идеален за деца и подходящ за употреба при пътуване. След като бъде подготвен, уредът може да се използва. Подготовката включва смяна на всички аксесоари, вкл. атомизатор и въздушен филтър, както и дезинфекция на повърхността на устройството със стандартен дезинфектант. В комплекта има включени: MESH пулверизатор с контейнер за лекарства; мундщук; маска за възрастни / деца; тръба за сгъстен въздух; кутия за съхранение. Работа на ток или на батерии (включени 4x AA 1,5 V батерии). Тегло окол. 0.228 кг./с вкл. батерии/

Технически характеристики

Технология Vibrating membrane technology
Аерозолен капацитет 0.25 ml/min
Налягане на парата, bars -
Размер на частиците, µm < 6.0 µm
Маска за възрастни yes
Детска маска yes
Мундщук Mouthpiece
Дезинфекция yes
Работа на батерия 4 x 1.5 V AA batteries
Автоматично изключване yes
Цвят White
Други For treating the upper and lower airways, colds, asthma, respiratory diseases; With self-cleaning function;
Гаранция 60 месеца

Quick Order Without registration
The order is sent. We will call you for more information.
Купи на изплащане
Buy now pay latter with New Pay
Как работи NewPay?

С NewPay можете да получите до 400 лв. сума за пазаруване.
Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие разполагате с 15 дни след като магазинът изпрати поръчката, за да я платите на NewPay без никакво оскъпяване.

Това ви дава възможност спокойно разгледате стоката и да се убедите в качествата ѝ, преди да сте похарчили от собствените си средства.
Всеки път, когато платите към NewPay, сумата на плащането се възстановява в профила ви и можете да я ползвате отново.

Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.